onsdag 19 oktober 2011

Sons of perdition

Ikväll ska vi lägga oss tidigt. Har vi sagt i alla fall. Det säger vi varje morgon vi går upp. Ändå sitter vi i soffan vid 1-tiden på natten mest varje dag(natt) och funderar på om det är läggdags. Ikväll blir det i alla fall "Sons of perdition" som gick på SVT igår. (I sängen ska vi se den. Senast klockan 21.) Dokumentären handlar om tre killar som lämnar FLDS - en polygamisekt i Utah. Säg hej till Big Loves verkliga förebild. Jag gillar verkligen dokumentärer om tro och religion och i det här fallet: galenskap och förtryck.

7 kommentarer:

  1. Exakt så funkar vi också, varje kväll säger vi att vi borde lägga oss men likt förbannat så hinner klockan bli efter midnatt varje jävla gång.

    SvaraRadera
  2. Började se den dokumentären igår, men orkade inte se klart den (gick och la mig kl 11 igår, kors i taket!) Tänkte se färdigt den på svt play för den var verkligen bra!

    SvaraRadera
  3. Såg den igår (missade lite i början bara) och jag som trodde att Big Love var väldigt tillspetsat.... Man blir mörkrädd.

    SvaraRadera
  4. Vi såg den igår. Den var väldigt bra. Och sorglig, på så väldigt många sätt. Det var ju rätt långt ifrån glättigheten och äppelkäckheten i TLC:s "En man och hans fruar" kan man lugnt säga...

    SvaraRadera
  5. Lyckades ni?
    Jag gjorde faktiskt det. Exakt klockan 9 satt jag i soffan och kollade. Mkt bra. Tack för tips!

    SvaraRadera
  6. Lisa: Ja, man blir ju trött till sist. Vi är trötta alltid tror jag. Nästan i alla fall.

    Helena: Den var bra! Och så sjuk. Stackars stackars barn. Det var som om allihopa stannat nånstans i tidig barndom.Förstår inte att de orkade ta sig ur. Grymt imponerande.

    Dialoggerskan: Ja precis. Big Love är ju inget i jämförelse.

    Fröken K: Ja visst var den! Och väldigt sorglig. Så trasiga öden.

    Sofia: Haha.. ja nästan. Mikael var såklart "tvungen" att "bara" svara på några mail först. Så vid 22 låg vi i sängen och startade filmen.

    SvaraRadera
  7. Den var riktigt bra den där faktiskt! Även om jag hade velat veta lite mer om hur det gick med deras drogproblem.

    SvaraRadera