torsdag 9 juli 2009

RÄSER-Bebis.


Jag har just hämtat lillknattens racervagn.

Igår hängde jag med Johanna hela kvällen. Hon är den bästa man kan tänka sig. Vi har garanterat varandra barnvaktning så man kan gå ut med le padre till bebisen även efter nedkomst. Mycket bra. Mycket bra blir det när vi kan dricka vin ihop jag och Johanna sen också. Och öl. Som vi suktade efter öl igår.

Det blir väldigt bra det här.

8 kommentarer:

LillaGrå sa...

Vilken racer! :)
Blir det inte väldigt... konkret när man har en bebisvagn? Samtidigt lite svårt att tro att det ska ligga en egen liten bebis där i som man ska rulla runt på?
Eller? Så har jag känt iaf.

Madde sa...

Fin vagn! Jag "älskar" barnvagnar!

Jonas Peterson sa...

Är det en Quinny? Vår kostade som en mindre bil. Eller kanske till och med en halvstor.

Josefine sa...

lillagrå: jo verkligen! jag försökte se mig själv köra runt med den men i tanken var vagnen tom. sen försökte jag liksom placera en bebis där men det går inte riktigt att få in den bilden - känns fortfarande surrealistiskt. men verkligen mycket mer konkret när man tagit hem något som man ska transportera sin lilla bebis i!

madde: tack! ja vi är jättenöjda. den känns väldigt smidig och enkel att ha här i göteborg där det är mycket backar och jobbiga spårvagnar man ska på.

jonas peterson: nej, men den påminner en hel del om quinny. det är en icandy. har bara sålts i storbritannien fram tills nu om jag förstått saken rätt. ja den var dyr. ungefär som en liten bil kan man nog säga ja..

Medelklassman sa...

Dra hem lite klirrande öl i vagnen. Eller nej, det kanske inte väcker så mycket anstöt i majorna?

jonna sa...

när jag rullade den nyinköpta vagnen till bilen kände jag mig fruktansvärt dum, som om jag var en av tjejerna i ett jag-vill-ha-barn-till-varje-pris-och-nu-får-jag-en-docka-att-öva-på-avsnitt hos riki lake, samtidigt som det faktiskt kändes så väldigt på riktigt helt plötsligt.

J sa...

Josåfin, du är fin du. Tack för igår.

Josefine sa...

30+: ja jag kanske ska ta med den på semestern nu och köra öl i!

jonna: haha.. det var exakt vad jag också tänkte. men det kändes lite mer verkligt!

j: tack själv!