onsdag 16 december 2009

TV4.

Slog över till 4:an när SVT:s nyhetsmorgon var slut. Det var ett inslag om den rödlistade långan och hur det kunde vara en bra idé att avstå lutfisk gjord på långa i år. Direkt efter det väljer 4:an att sända lite mattips. Kocken slafsar och skär. I LÅNGA! Herre gud.

...
Under tiden jag skriver det här hinner någon maila in och fråga hur de tänkte. "Vi tänkte nog inte alls" säger Jenny Östergren. Nej, uppenbarligen inte. Det är väl ungefär så TV4 fungerar.

7 kommentarer:

Medelklassman sa...

Asså, kan inte du å MikeBike pilla bort knappen med 4 från fjärrkontrollen? Jag tror ni skulle må mycket bättre då.

Själv har jag inte sett på TV4 på jättelänge. Min mentala hälsa bara ökar.

Jo tjena sa...

Typiskt Tv4 och just därför som jag inte ser något utav deras nyhetsprogram, speciellt inte morgonprogrammet. Herregud säger jag bara.

Anonym sa...

TV 4´s nya slogan:
"Kanalen som inte tänker" =))

Det enda man kan titta på är ju ditt favo program "Ice Road Truckers" =))

Johan I Majorna

Tinalinatiny sa...

Nääää, är det sant? Det var nog det dummaste jag hört.

Josefine sa...

30+: Haha.. Jo du har rätt. Det borde vi. Bättre med tystnad egentligen. Tror mest det är på morgonen 4:an är igång här. När jag sitter och matar Tintino, SVT är slut och jag inte kan läsa tidningen samtidigt.

Jo tjena: Nej de är inte bra alls.

JOhan i majorna: hahaha.. ja precis! mitt absoluta favvo-program ice road-truckers!

tinalinatiny: nej et var inte så smart direkt.

Anne sa...

Den dagen SVT väljer att förlänga sitt morgonprogram till klockan tio kommer att vara en av mitt livs lyckligaste.

Blir lika häpen varje gång någon på jobbet klagar på att jag satt på de "dåliga morgonnyheterna" (Gomorron Sverige). De menar på fullaste allvar att TV4 med fnissiga programledare och reklam en gång i kvarten håller högre klass. Blä.

Anonym sa...

På Tv4 pratar de som om de jobbade på en "D" variant av CNN - plus en mera arrogant programl. än Jenny Östergren får man leta efter fy f-n vad elaka kommentarer hon kan ge gäster! Tycker Steffo - ska mata henne med lite av all mat och dryck han ständigt tjatar om... hon är nog hungrig det är nog därför hon är så elak, hehe.