torsdag 2 februari 2012

En era är över. En ny börjar.

Okej alla vänner & fiender. Nu har jag bloggat här i en halv evighet eller närmre bestämt sen september 2008. Det är ett tag. Nu är det dags för förändring. Det har jag tyckt ett tag. Så när Martina från Djungeltrumman hörde av sig och frågade om jag vill flytta in hos dem sa jag: ja! Så nu finns jag här från och med... ja nu. Jag är dödligt tacksam för alla er som följt med här i alla år. Och jag skulle bli ännu mer dödligt tacksam om ni som länkar till mig orkar ändra adressen (och i readern såklart). Det skulle vara grymt! Jag vet att en del läsare försvinner på vägen nu. Det är väl smällar man får ta men jag hoppas att de flesta hänger på. Annars kommer jag sakna er mycket. I alla fall. Tusen tack för alla kommentarer. Jag tror att jag har världens bästa, roligaste och klokaste läsare. Jag har varit så förskonad från hatkommentarer och det gör bloggandet till en helt fantastisk sysselsättning. Okej. Men då ses vi på andra sidan! Puss på er!

7 kommentarer:

Lisa sa...

Oj vad kul, räkna med mig. Kan inte tänka mig min blogg utan en tuffing i högerspalten. :)

Josefine sa...

Jaaaa! Tack Lisa!

Mirijam sa...

Men gud, värsta hejdå-talet, det heter PÅ ÅTERSEENDE Josefine!ps: det är fan aldrig någon som undrar om jag vill blogga någonstans... Vem ska man ligga med? Får man betalt?

sandralinnea sa...

Men det är ju självklart att jag följer med dig och din bokhylla till nya adressen! Det där att inte orka följa bloggare när de byter blogg har jag aldrig förstått, vad är det som är så svårt med det?
(tappade förövrigt andan en smula när jag läste rubriken, var helt övertygad om att du skulle sluta blogga!)

jos sa...

Jamen jösses, klart jag följer med till nya adressen! Kul!

Josefine sa...

mirijam: ja men det är klart att det är på återseende. bara ett klick bort! jag har inte legat med någon. inte som jag minns i alla fall. bara mikael men han jobbar inte på trumman...

sandralinnea: ja vad bra!

jos: jätteroligt! tack!

Johanna sa...

Å, himla skoj men det känns ändå lite sorligt på något sätt... också. Men nya sidan ser grym ut!