onsdag 24 juni 2009

Mycken lycka.

Igår hade jag den stora lyckan att komma hem från jobbet till ett dukat bord (nästan färdigdukat) och min allra bästa svåger på besök.

Ännu mer lycka var att de två bröderna hade bestämt sig för att spela playstation tillsammans. Det såg stört ut på alla möjliga plan. Ingen av dem hade på något sätt något som skulle kunna kallas ett hyfsat normalt rörelsemönster under spelets gång. M låtsades glad åt att det gick bra för P i Little big planet. Jag såg dock hur det stramade i hela ansiktet på honom när han log sitt jätteonaturliga leende och sa "ja. Vad kul att det går bra för dig P".

Ännu mera lycka nu på morgonen när jag skulle sända mina två älsklingar till sina jobb. M till sitt och S till sin förskola. M stod med ansiktet ända inne i kikhålet och glodde ut i trappan eftersom han hörde ljud. Sen plingade det på och vi fick en ask jordgubbar av våra enda trevliga grannar. Oh the joy!

Jag har utvecklat en kraftig craving på frukt bär och grönsaker. Just nu står jordgubbar och persikor högst i kurs.

2 kommentarer:

Anne sa...

Hade också en vecka under min graviditet när jag tokåt persikor. Sen ville jag tyvärr inte se åt en persika under resten av havandeskapet.
Och jordgubbar är ju det godaste som finns. Köpte en ask idag och var tvungen att anstränga mig ordentligt för att spara några åt min dotter.

Helena mitt i smeten sa...

Jordgubbar är en bra last;-) Jag hade cravings efter hallon och apelinsinjuice när E och H bodde i min mage.