tisdag 18 augusti 2009

En sexig liten skötväska.

Vi letar för tillfället efter en snygg skötväska. Just nu är det 10-gruppen som ligger bäst till (om vi lyckas bestämma oss för ett tyg).

Men igår hittade jag något utöver det vanliga. Det var en skötväska som låg under kategorin "Också till Pappan".
Ett verktygsbälte!

Att ingen tänkt på det innan.

Här kan ju mannen både ta hand om barnet OCH behålla sin manlighet. När man ser nappflaskan där i hölstret tänker man: oh vilken karl! han ser ju ut som en sheriff med nappflaskan som en pickadoll i det skittuffa bältet!

Ja man skulle ju bli alldeles till sig i trasorna om man såg en pappa i ett sådant bälte.

8 kommentarer:

Medelklassman sa...

Klockren accessoar.

Om man är lite dum i huvudet.

LillaGrå sa...

Eeh, eller inte.

Marlene sa...

Eller så sparar man en tusenlapp eller två på att INTE köpa en skötväska. Har haft tre bebisar och har aldrig haft behov av en skötväska. Det man behöver ta med sig stoppar man ned i vad man har till hands. Köp en snygg litet större handväska till dig själv istället. Den kan du ju ha glädje av även efter bebistiden...

Josefine sa...

30+: Ja ungefär så.

LillaGrå: Så¨du tycker alltså inte att den skulle vara en het liten accessoar? :)

Marlene: Ja, det är lite det som är tanken med 10-gruppenväskan. Den funkar som datorväska sen också. Vi vill gärna ha med lite fack i. Mina egna väskor är nästan helt i avsaknad av det och då är där också alltid en jävla röra. Nästan alla skötväskor är våldsamt fula. Nästan mest de som är dyra och exklusiva. De har liksom försökt göra dem lite snygga och så ser de bara skittöntiga ut.Så en snygg väska till mig i första hand.. absolut!

jonna sa...

ett verktygbälte är precis vad vi skulle behöva! (obs! jag är inte ironisk.) nog för att det ger ett lätt efterblivet/tyskt intryck, men eftersom vi har välsignats med ett barn som vägrar åka vagn så finns det ju inget att hänga en eventuell skötväska på. jo, visst har även jag axlar, men att lyfta upp/släppa ner/springa efter barn rimmar i längden ganska illa med en väska som inte sitter fast på kroppen. jag blir vansinnig på min handväska som glider runt kroppen och dunsar ner på framsidan (inte helt sällan rakt på min dotter) varje gång jag böjer mig framåt.

Tinalinatiny sa...

Man slutar aldrig att förundras över vilka idiotgrejer det finns.

mikebike sa...

Jonna: dont go there! man kan inte sätta bekvämlighet före allt. oftast är opraktiska lösningar degraderande för personligheten. skötbältet är en sådan. punkt. ;)

Daniel sa...

Lite som en magväska från -80 talet. Som vi finnar har under ölmagen med en för liten Playa del ingels t-shirt på!