måndag 5 december 2011

Annars...

 Mr Mike"Vet du nu är jag riktigt bra på spelet. Asså riktigt bra" Foxy Man

... är det största och bästa som hänt mig sedan sist att Mikael skaffat hörlurar till sitt tv-spelade (HALLELUJA HALLELUJA!). Minus dock för hur ljudet av hans andning ökade i styrka. Om jag nu ska kalla det andning. Kanske är det mer korrekt att skriva flämtningar, hyperventilation, väsningar eller liknande. Det är en hårt pressad, visslande och frustrerad andning. Och finns det något som stör mig så är det ljudlig andning. Ja jag vet. Jag är för jävlig. Så himla lättretad. Men det är högljudd andning och smaskande med tuggummi som är mina värsta hatljud. En gång slutade jag umgås med en tjej för att hon tuggade så högt. Nä, ljug. Vi slutade umgås för att hon var dum i huvudet bara. Så enkelt kan det vara ibland. Dock ska jag inte göra slut med Mikael för att han andas högt när han spelar. Däremot kommer jag inte sluta säga till honom att andas tyst och behagligt.

8 kommentarer:

martin sa...

HAHA men jag är precis likadan! Alltså att jag retar mig på höga andetag, ibland när jag är på sånt där hemskt dåligt humör och jag lägger märke till Ms höga andning när han nu har det så ba 'men herregud kan du inte andas lite jävla högre!' Fy fan. Inser nu att jag är en jävla bitch att leva ihop med.

Lisa sa...

Ehm, råkade visst glömma att logga ut Martinb. Hehe. Det var alltså jag som skrev den förra kommentaren. =)

Josefine sa...

HAHAHA!!! Roligt om han hade hatat sin egen höga andning så mycket.

A sa...

När min syrra var tonåring sa hon en gång till vår mamma: "MÅSTE du andas så högt!?". Den kommentaren får hon fått höra tillbaka x antal gånger som dess. Jag antar att lösningen för er är ett par ljudisolerande hörselkåpor till dig?

SE sa...

Visslande näsor då?

Josefine sa...

anna: haha du... jag kan inte ens räkna antalet gånger jag sagt det till min pappa...

... SE eftersom han alltid visslade med näsan så förbannat! (räknar in det i högljudd andning)

Anonym sa...

Min sanbo andas väldigt högt när han koncentrerar sig på nåt (typ viktigt). Ex när han ska skriva ett mail till fastighetsskötaren om nåt som är trasigt. Då andas han ut väldigt högt och pustigt och så slår han skithårt i angentbordet när han skriver. Men så gör han aldrig när det handlar om slösurf odyl, då andas han och skriver normalt.

Själv stör jag mig skitmycket på när man är torr i näsan och det visslar när man andas. Gaah!

/CK

Mirijam sa...

Himla synd att inte M och Tobbe kan spela ihop alltså, det hade varit fantastiskt!