tisdag 17 januari 2012

Passa på.

Eftersom Mikael är ute och dricker öl kanske jag ska fråga honom om gröna stolar när han kommer hem. Hoppas att han är trött och lite full (antagligen inte) så att han bara "eh ja jättebra idé!" till allt jag säger. Ska kanske messa och säga att han bör dricka några shots så passar jag på att få ja till knallig cerise matta i vardagsrummet också. Kom ihåg tjejer. Ett nej är inte alltid ett nej.

(Viktigt förtydligande: Skojade bara om det sista. Mer idiotisk krönika än den där från Nyheter 24 som cirkulerade förra veckan har jag sällan läst. Länkar inte pga orkar inte leta upp eller ge mer uppmärksamhet än så här.)

6 kommentarer:

Lisa sa...

Knallgröna stolar funderade vi på väldigt länge. Funderade även på knallgrönt skötbort och knallgrön spjälsäng. Med andra ord: Knallgrönt är galet snyggt, speciellt i kök!

Unknown sa...

Hur gick det? Funkade det? Blir det gröna stolar?

Josefine sa...

lisa: hmm... känns bra! jag tror också det! vi har en äppelgrön lampa över köksbordet.

dorro: det gick ganska bra. vi diskuterar grönt, orange och ljung nu...

Sandra sa...

Drog det där "ett nej är inte alltid ett nej" skämtet efter att ha läst krönikan för en bekant. Hon missuppfattade mig helt och trodde jag menade allvar. Spenderade en halvtimme med att klargöra och reda upp allt. Puh.

jos sa...

Haha, hoppas att det gick vägen ;) Tack för tipset om sidan förresten!

Josefine sa...

dalkullan: haha.. ja det blir ju lite konstigt kanske om nån tror att man menar allvar.

jos: jag tror att det gjorde det!