tisdag 29 september 2009

No baby.

Jag har inte klämt ut le bebe än. Har sovit och pratat i telefon samt städat och fikat.

Jag lovar att uppdatera lite mer regelbundet inom det närmsta! :)

...
Kanske dags att packa bb-väskan snart. Det ser för sorgligt ut med den lilla klädsamlingen vi har i en plastkasse nu. M har i alla fall valt ut kläder för att han ska vara snygg när bebisen ska se honom de första dagarna.

10 kommentarer:

Anique sa...

Ni missade min mojjas födelsedag i måndags. Hon är våg och jättesnäll. Men det kanske går bra i alla fall.

Attans att jag var inte var på bokmässan i söndags. Kan nog kanske vara så att vi inte hinner ses innan bäbisen kryper ut... Men jag tänker på er!

Josefine sa...

Oj det var synd. Vågar är bra. Jag är säker på att det är en långsam bebis som tänker stanna där inne tills nån tvingar ut den. Jag börjar känna mig otålig nu. Men det är väl bara att vänta (snaaaark....). Vi hinner kanske ses innan den kommer. Den kanske inte kommer ut förrän till nyår eller nåt.

LillaGrå sa...

Låter bra det där med uppdateringar ;)

Och vad bra att M har valt ut sin outfit. Det är ju väldigt viktigt, bebisar är ju väldigt noggranna vad det gäller sina föräldrars kläder. Om det inte passar kanske den vill krypa in igen och det vore ju verkligen inte skoj.

jonna sa...

äh, kör på plastkassen.

Josefine sa...

lillagrå: ja, han får se lite snajdig ut minsann när han ska träffa sin andrefödde! :)

jonna: ja plastkassen blir det säkert men det kan nog vara en idé att lägga ner tandborstar och lite kläder till bebben också. och en skiva eller två att lyssna på. och kamera och vad det nu mer kan vara.

Ann-Louise [En bulle ur ugnen] sa...

Det där med uppdateringarna låter MYCKET bra. Det är ju helt sjuuukt spännade just nu. Tänk! Snart är du mamma! :) Stor kram

jonna sa...

vi hade lagt ner tid och energi på att bränna en skiva med låtar som jag inte skulle tycka var störande när jag var in pain och så funkade inte cd-spelaren (hej i-landsproblem) så vi fick lyssna på radio istället. tills jag började hata alla som pratade och alla låtar som spelades.

Josefine sa...

ann-louise: ja det känns jättespännande nu! väntar och väntar. känner efter om det är nåt på gång (kanske därför tiden går så långsamt när jag tänker efter..) Kram! :)

jonna: ja det där fenomenet har jag hört om. våra vänner hade satt ihop en riktigt genomtänkt skiva och sen fick de föda till savage garden på radion.. Vi tar nog med vanliga skivor också. Det kan ju bli långdraget det här och jag har hellre med mig skivor och stänger av än ligger/sitter/står/rullar runt där och ångrar att jag inte hade med några.

Linda sa...

Glöm inte tandborste och tandkräm.

LillaGrå sa...

Vi hade en hel jättemassa låtar inspelade och V föddes till Ramlar av Håkan Hellström. Ínte den vi skulle ha valt i första hand, men det var inte direkt läge att springa upp och byta just vid själva framklämmandet, vare sig för mig eller B. Fast helt ok låt!