torsdag 17 februari 2011

Äta ute.

Det här är fjärde veckan utan kök. Det är dyrt och jobbigt. Ja kan man överhuvudtaget tänka sig en mer bortskämd pissproblematik än detta: jag hatar att äta ute. Jag vill spy när jag känner doften/lukten/stanken av pizza pasta kinesiskt och allsköns cafémat.

3 kommentarer:

Honey sa...

Håller med dig, brukar känna likadant när man är ute och reser. När vi var två veckor i USA i somras så var allt jättehäftigt först och man åt goda middagar ute och feta frukostbufféer...men efter mindre än en vecka blev det rätt uttjatat. Det var guld när vi äntligen hittade ett litet fik i New York som bara hade färska saker, nygjorda mackor med fräscha grönsaker, färsk frukt, egengjord yoghurt...utan det stället hade jag nog avbrutit och åkt hem:P

Fifi sa...

Jag skulle sakna mitt kök skitmycket om jag var tvungen att vara utan det. Och även om det är gott att äta frulle ute ibland, så smakar detta mål ändå godast hemma!

kram

Josefine sa...

tiggerrr: ja exakt. vi var i NY i en vecka ungefär. jag kände mig sockerförgiftad efteråt. jag tänkte när vi flög hem att nu äter jag fan i mig inte en enda amerikansk pannkaka till. och så dagen efter bara "mm pannkaka på egg n' milk skulle vara gott". jag var som en heroinist. kunde inte sluta.

och ja! när man hittar frukt och nån fräsch macka. vilken lycka!

fifi: ja man blir tokig! imorgon ska vi börja använda köket! wihooo!!!! åh gud vad jag längtar. och äta frukost vid vårt eget köksbord i flera timmar och läsa tidningen. frallor från fransken, juice och kaffe.