tisdag 19 juli 2011

Heroin.

Jag glömmer från gång till gång vilken fruktansvärd oro M drabbas av varje gång vi ska iväg på resa. Han blir sur, otålig, hetsig och otrevlig dagen före avfärd och så håller det på tills man är framme. Första gångerna fattade jag inte vad det handlade om och tänkte då "ska jag åka nånstans med den här... idioten?". Nu vet jag. Och det stör mig exakt lika mycket fortfarande. Han rusar runt i lägenheten i nån sorts fruktansvärd feber "JAG MÅSTE SY I KNAPPEN VAR ÄR TVÄTTEN VI MÅSTE HÄNGA UPP DEN OCH SÅ SKA JAG FÅ BORT DEN HÄR FLÄCKEN SKA VI BÖRJA PACKA BARNENS SAKER NU??? VAD ÄR DET MED DIG? JAG ÄR INTE ARG!!! JAG ÄR HELT VANLIG!!! VAD ÄR DET MED DIG???" Jag sa till honom att nu få du fan gå och lägga dig på spikmattan och ta några djupa andetag. Fast det vore kanske bättre om jag bara åker och köper rökheroin till honom för det här låter som något han behöver: "Effekten vid användning beror på användarens sinnesstämning, på sällskapet, och på om användaren har använt heroin förut. För den som inte gjort det kan ruset innebära en känsla av att alla bekymmer försvinner, all smärta, ångest, tristess och leda är borta, och personen känner en varm våg av lättnad och intensivt välbefinnande. Vid stora doser känner användaren sig varm, är omväxlande pigg och sömnig och känner sig torr i munnen."

Mig veterligen har han varken injicerat heroin, rökt eller fört upp det i rektum så det bör bli bra.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr blir jag precis så där, hatar att resa (nöjd när jag väl är på plats) och är jätte stressad dan innan. Spelar ingen roll hur jag ska resa. Trodde det skulle bli bättre efter att jag pendlat mellan Stockholm och Uppsala för studier i två år men icke.

Anique sa...

Åh, jag kan lätt tänka mig M i det tillståndet. Lite rökheroin låter bra... Eh.

Roligt att du bloggar igen! Jag läser alltid men är lat på att göra inlägg. Ha en bra resa! Vart blir det förresten?

Johanna sa...

"Jag sa till honom att nu få du fan gå och lägga dig på spikmattan och ta några djupa andetag" - haha. Mycket bra uppmaning.

Josefine sa...

anonym: haha.. ja det verkar inte helt ovanligt det där tillståndet!

anique: hej! jag skulle ju messa dig idag! men tintin satt med mobilen och tittade på en bebis-app jag fixat till henne så det försvann ur huvudet. vi drar till turkiet imorgon em. vi ses när vi kommer hem va? vi är i gbg några dagar innan vi åker ner en sista vecka till mellbystrand.

johanna: tyvärr löd han inte min uppmaning utan fortsatte att jaga runt resten av dagen..

Hanna sa...

Skrattar ihjäl mig!

Josefine sa...

Ja! Vad bra!

Anonym sa...

Jag var väldigt spänd, stressad och faktiskt rentav aggressiv en period i mitt liv (när jag gick på amfetamin). Min dåvarande pojkän tyckte det var en riktig "blessing" när jag började med heroin, för då blev jag så lugn (låg och sov större delen av dygnet).
"Lugn och fin med heroin".

P.S. Jag är nu drogfri sedan mer än 8 år D:S: