söndag 3 maj 2009

Sexigt vid spisen.

Vi steker korv i en varsin stekpanna. Kött till köttisen och sojakkorv till veggisen.

M står i vägen för min framfart mot kylskåpet. Han ser konstig ut. Han har ryggen mot mig.

M - Känn på den då!
J - ?
M - Känn på röven vad tight den är.

Nu ska vi se film och dricka cola.

6 kommentarer:

Anonym sa...

haha. veggiekorv med MASSOR av majonnäs och stark senap är en höjdare och min bak är stenhård (av allt filmtittande ;-))

ha en superkväll!

Mr Elway sa...

Läste först "Kött till tjockisen.." Småskrattade lite...

Men varför kör ni två pannor? Får inte veggokorven bli "kött-smittad" eller går det inte att skilja dem åt på utseendet??

Och tror att icke-konserten i sommar beror på magen va? Kan vara klokt val.

Trevlig filmkväll.

Mr E

Josefine sa...

maria byström: aha! majonnäs... det var något nytt. det ska jag testa!

mr elway: haha... jag tror att m hade blivit tämligen sur om jag skrev tjockis. nja. jag har inte ätit kött på 13-14 år och gillar verkligen inte smaken av det så jag undviker så långt det går att få köttsmak på min mat. på sommaren är det värre när det ska grillas. då ligger det ju kött och dräller över hela gallret. men det är lugnt. jag är inte så hardcore. jag är ju gammal nu. ja icke-konsertenb (snyft!) beror en del på magen. vet inte riktigt i vilket skick jag kommer vara i då. men jag kommer gråta lite då tror jag för att jag inte är där. du måste rapportera sen hur det var.

Anonym sa...

Varför fortsätter Mr. M att vara "köttis"? Sedan jag själv blev 100% vegetarian har jag svårt att äta tillsammans med köttätare och jag skulle aldrig kunna leva tillsammans med en... Det måste gå att få honom på bättre tankar - bebis på väg och allt! (Trestegsraketen: 1) Egna hälsan, 2) Miljön, 3) Hur djuren behandlas)

Josefine sa...

Jag tror inte att det blir någon ändring på det planet faktiskt och det är inget jag går och suktar efter heller. Han äter 99% vegetariskt hemma och jag är väldigt glad för att han är så nöjd med att leva (och laga) vegetariskt till så stor del faktiskt. Men visst! Jag skulle inte bli ledsen om han blev vegetarian.

LindaochEbba sa...

*omg* det där känner jag igen... Skinkklämmet alltså. Här blir det veggo till båda =/
(ibland drömmer jag om kött)