torsdag 7 april 2011

Furu-mardröm.

När jag skulle gå och duscha kom jag att tänka på Babyface-mannen som härjade i Göteborg under min föräldraledighet. Det gjorde att det gick jävligt snabbt att rusa från duschen ut ur bastulokalen ut ur huset genom gården och upp till vår lägenhet. Gud som jag längtar efter att ha en toalett och en dusch inne i lägenheten igen. Orkar inte tänka mer på styckmördare eller våldtäktsmän som kan tänkas ha gömt sig inne i den mörka trånga lilla bastun. Imorgon blir det fotoreportage från den lilla mardrömmen i furu! Håll ut!

5 kommentarer:

Moped sa...

Furu är sexigt. And you know it.

Jenny sa...

Ja fy vad läskigt det var när han härjade. Ser fram emot furun!

Karl sa...

Herrejisses. Minns när det var stamrenovering i en lägenhet vi bodde i tidigare. Gemensam dusch och toa fanns under tiden i källaren, i lägenheten luktade det för det mesta skit rent ut sagt och dessutom låg det slipdamm nästan överallt. Vi stod ut typ två dagar, sedan flyttade vi hem till svärföräldrarna.

Hoppas ni snart får dusch och toa tillbaka!!

Josefine sa...

moped: sexigt har nog inte använts i furu-sammanhang tidigare.

jenny: ja jag var rädd då. blev skräckslagen när det ringde på dörren.

pappa k: ja fy fan. badrumsrenovering. vilket skit det är. vi har inte haft dusch på fem veckor eller något och inte toalett på över tre.

El Mopedo sa...

men vadå? Du sade ju att ville ha hela sovrummet klätt i furu och sedan toppa det hela med pappas åh så härliga "hembrännar-lampa" i taket? Nu gör du mig förvirrad.
Kommer ni till sweet LA ikväll? Jag hoppas det!