lördag 24 oktober 2009

Dagens..

Dagens sjuka tanke: Hur underbart det ska bli när jag och M är pensionerade och kan sitta hemma och dricka kaffe och äta sockerbullar dagarna i ända. Läsa, spela Playstation, äta brie, dricka vin.

Dagens status på mig: Lite trött annars väldigt bra. Jag älskar min snälla kropp som återhämtat sig så snabbt och bra.

Dagens status på M: Ont i huvudet. Ont i örat. Ont i ryggen (förlossningsskada). Ont i nacken (förlossningsskada). Ont i högra ögat. Gröt i hjärnan (vill se svensk krim - förlossningsskada?).

Dagens födelsedag: Ryssland fyller 1 och ska få kattmjölk och gourmetmat.

Dagens Tintin: Har varit på Bengans iklädd vit och rosarandig pyjamas (ser ut som en polkagriskorv). Hon var tuffast på stället. Helt säkert.

7 kommentarer:

Sofia sa...

Hej igen!
Grymma kroppen som styr upp :)
Stackars M, vilket liv...

Linda sa...

jag visste att M skulle gnälla över förlossningsskador. Men hellre att han har dem än du.

Josefine sa...

sofia: Ja verkligen! Det var tiden efter jag var mest rädd för så jag är alldeles lycklig för att jag inte har speciellt ont eller är alldeles slut i huvudet/kroppen :)

Linda: Exakt! Jag visste det med. När han berättar om förlossningen lägger han hela tiden speciell vikt vid att han satt vid det öppna fönstret (som jag inte ville skulle vara stängt pga brutal överhettning av våldsamt arbetande kropp) och frös så oerhört. Det var så kallt så kallt. Och han hade bara tshirt. Jaja.

jonna sa...

stackars m, tur att han har en kvinna som är gjord av stål!

Anique sa...

Hahaha, stackars M. Det här med att föda barn är nog inte hans grej riktigt.

Jag längtar också efter att bli pensio! Sitta på landet och lösa melodikrysset, dricka kaffe, läsa böcker, skriva arga insändare... Ljuva tanke. Må det gå fort.

Vi ses snart hörru!

Tinalinatiny sa...

Jag instämmer i kören; Stackars M! ;)

Vad skulle han på riktigt ta sig till utan dig? Jag undrar.. Haha.

Caravaggio sa...

Det är fantastiskt att playstation äntligen kommit in som något som man ser fram emot att kunna ägna sig åt vid pensionsåldern. Hipp hipp hurra!