torsdag 22 december 2011

List of demands.

S:et har en del "önskemål" idag. Hennes jullov har börjat. Det hade man kunnat tro att hon skulle vara nöjd med men si det är hon inte.

Dagens rider:
- Jag ska städa lägenheten (det gjorde vi igår). Det duger inte som det är. När tomten kommer måste man ha "julstädat ordentligt".
- Baka kakor till tomten (vi gjorde julgodis igår - duger ej).
- Långkok. Ja. Ungen vill ha långkok. Viltwallenbergarna som hon efterlyste förra veckan kissar hon på idag. "Nja, jag vill nog hellre ha långkok då...". Alltså!!!?????
- Jag ska skriva brev till tomten och säga att han får komma till Kungälv på julafton. Då upplyste jag henne om att hon inte kommer att vara där men att jag kanske skriver det ändå. Hon blev orolig och sa att jag inte behöver skriva något brev.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Oj hjälpes! Har du inte tid med långkok känner du? Du kan väl låtsas städa. Sätt igång dammsugaren och så är det klart. Kära jobbiga barn!

Josefine sa...

Haha.. Nu går ju iofs långkok extremt snabbt att slänga ihop men det känns liksom lite overkill när vi ska ha julmiddag ikväll som vi redan ordnat...

Johanna sa...

Hahahah roligt.

Jag vet inte riktigt exakt vad långkok är för något. Är det konstigt? Tänker mig nån mat som man tillagar länge. Som en stek (?). Vet inte hur man gör stek heller, men det är ju gott.

Kulturkoftan sa...

Hahaha! Roligast idag.