torsdag 22 december 2011

När det börjar frågar.

När det börjar frågade hur det kom sig att min blogg heter Tuffast av alla.

Det tog jag från Bruce Springsteens fantastiska "Tougher than the rest" från Tunnel of love-plattan. Och jag vet att det finns en del personer som läser här som kommenterat och sagt att de stör sig på att jag gillar Bruce Springsteen. Oklart varför jag behöver den informationen eller varför de stör sig. Har inte tänkt tvinga nån annan att lyssna. Lovar.

(obs. det är frivilligt att klicka play! Men för er som klickar... är inte assnygga Patti Scialfa lik Gemma i SOA!?)

10 kommentarer:

Veronica sa...

Haha, och jag började läsa din blogg pga ATT du gillade Bruce---

Sofia sa...

Men alltså va? "Stör sig på"? Man bara Eh, okej?
Jag gillar namnet iaf. Det är tufft.

Johan sa...

Jag har läst din blogg i ett par år, typ, och kopplade titeln först när jag sprang på en fantastisk låt av Camera Obscura. Insåg efter en vecka att det naturligtvis var en cover.

Lisa sa...

Men alltså tillåt mig att asgarva - stör sig på att du gillar Springsteen? Varför skulle höll störa sig på nåns musiksmak alls och dessutom kommentera det? Jag slutar verkligen aldrig att förundras..

Jenny sa...

Alla tycker nog att den egna musiksmaken är bäst (iaf gör jag det). Sedan finns det ju de som har fått för sig att alla sköna människor har självklart samma musiksmak som de själva har. Det är ju väldigt sällan fallet, och en del blir chockade och reagerar med ilska då de upptäcker detta.

Jag lyssnar på Depeche, kan ju säga att antalet gånger man har blivit hånad och ifrågasatt under de senaste 15 åren är larvigt många.

Mr Elway sa...

Bruce är ju bäst. Kan man inte störa sig på!

Camilla sa...

Håller med Veronica jag - jag tänkte direkt på Bruce och la till dig i Readern utan att riktigt kolla igenom bloggen. Fast det visade sig ju vara en vinstlott! Bruce-referenser ftw!

Kulturkoftan sa...

Bruce är bäst. Ingen protest.

Anonym sa...

Jag håller med om att Bruce är bäst! Även jag höll mig kvar här lite extra tack vare honom men sen var det förstås du som gjorde att jag fortsatte återkomma.

Helt klart är Patti lite Gemma-lik, vad roligt!

/Sofi

Anna sa...

ska du se konserten i sommar?
min far ska få biljetter i 60-årspresent... dax att leta hotell NU!