tisdag 20 december 2011

NYFIKEN.

Vi fick ett julkort adresserat till både mig och M. Men jag fattar ingenting. Det är en bild på en människa jag inte känner igen och det står ett namn jag aldrig hört talas om. Just nu spekulerar jag i om bokstäverna kastats om. Alltså. Jag är världens nyfiknaste människa och behöver veta NU vad det här är. Kanske är jag trög deluxe. Det är kanske helt uppenbart vem det är MEN JAG FATTAR INTE. Har mms:at bild på kortet till M som är världens långsammaste samt ej prioriterar min skitviktiga fråga om vem upphovspersonen är.

En tanke är att ansiket på bilden är konstruerad av två olika personer. En persons hår och en persons ansikte. Det och att vi troligen ätit middag med dem på Moon i Masthugget.

5 kommentarer:

A sa...

Vänta... Det låter så bekant, som om jag hört eller läst det här förut. Men jag vet inte var. Det finns inte en möjlighet att det är nån såndär nyskapande reklamkampanj??

Josefine sa...

Ja kanske! Personen vi misstänker är faktiskt reklamare...

Johanna sa...

Men å, sjukt spännande ju. Rapportera när ni vet! :)

Josefine sa...

ja det ska jag göra! vi har en stark misstanke om att det är mikaels förre kollega j och hans tjej s. men vi har inte undersökt saken ordentligt än.

Frida sa...

Okej, ville inte spoila det men nu erkänner jag: det var från mig.

Jag ber om ursäkt om det mystiska julkortet nu endast blev en enda stor besvikelse.