söndag 16 november 2008

Here we go again.

Jag och sjuksköterskan tyckte att den där lille lintotten Johan i idol var så gullig i början av Idol. Så såg vi några avsnitt. Plötsligt störde vi oss på honom. Vi störde oss mycket. Vi insåg vilket litet svin han kommer vara mot de små tjejerna som lööööööves him (ja okej det där var ju rena spekulationer.. men man kan ju typen.. också är vi duktiga på att generalisera med).

Nu har M kommit igång. "Det var ni som drog igång det. Jag hatar honom nu!". Jaha. Här sitter jag i soffan med en 32-åring som vill "nita den lille skitungen om den inte vore för att han bara är 16" (eh... fattar inte riktigt om han menar att det är okej att bruka våld mot personer så länge de är över 16). Han är så hård, min kille. Sitter i soffan. Kollar på Idol. Vill slå ett barn. Jaja.

Turligt nog betyder det bara att han tycker att den lille pågen är lite irriterande. I M:s språkvärld finns inga gråsozer. Det är hat eller kärlek all over. Jag tar allt han säger med ett ton salt.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe..ja Johan Palm gillade jag i början, men nu är han lite ittiterande:P Han skriker och publiken skriker (14 åringarna) så man knappt hör juryns utlåtande..haha. Kram

Tinalinatiny sa...

Jag har ett stycke pojkvän här hemma som känner precis likadant, hahah. Han väcker tydligen starka känslor den där Johan..

Anonym sa...

haha! Johan Palm är sjukt störig.
Pizzaballs, pizzaballs, pizzaballs :)

Lallis - liv och leverne sa...

Haha; ja.. kände nog ungefär samma i början och efter ett tag likadant som ni:P
Men hoppas att han håller sig på jorden, även om det förmodligen är alt annat än lätt med den uppmärksamheten som han får.
Kram Lallis

Kerstin sa...

Jag stör mig hur mycket som helst...

Anonym sa...

Mina föräldrar säger inga snälla saker om den där ungen när han dyker upp i rutan. Faktum är att de blir ganska så aggressivt inställda. Lika roligt varje gång!

Anonym sa...

ibland när du skriver tycker jag nästan lite synd om M =P han verkar inte ha det lätt...

Josefine sa...

malin: precis. vi har knappt sett något av idol sen veckofinalerna började men när vi sett det... herre gud. den lille gossen har en.. speciell röst.

tinalinatiny: hahaha... jag förstår honom!

anna: ja! pizzabullar!

lallis:ja han är nästan för liten för att vara med. men irriterande är han!

kerstin: ja man gör ju det! stör sig de luxe.

kajsa: hahaha.. roligt att dina föräldrar stör sig. måste fråga hur det är med mina.

fiffi: jag är så snäll mot min älskling så! det är väldigt lustigt för han gillar inläggen om honom (som är lite elaka) mest! :)

mikebike sa...

haha ja du är hård mot din M. men jag tyder ett stort hjärta i dina texter. Right? :)

Josefine sa...

but of course my love.