måndag 24 november 2008

Provokatören Mats.

Här är Mats. Han gillar jazz. En riktig konnässör. När han träffade en skivsamlare av rang ur bekantskapskretsen sa han till honom att han inte diskuterar musik med "amatörer". Det blev lite spänd stämning. Mats var dock nöjd. Han låg ner i soffan med en snusdosa på pannan och njöt. Själv tyckte jag att det var så roligt att det nästan var vackert (men det sa jag inte - hade kunnat vara farligt). Han har dock missat den här filmen om Chet Baker som är en av de bästa dokumentärer jag sett.

Men inte nog med detta. Mats har även förstått att ett av de största popgenierna vi har i Sverige är:

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förmodligen världens sämsta idé för en musikvideo. Men visst fan fixar Orup biffen. Jag är både stolt och nöjd när jag ser denna ståtliga man dansa loss. Mats verkar helt klart vara en man med huvudet på skaft!

Medelklassman sa...

Orups genialitet kom ju inte till sin rätt förrän han slog sig i slang med ett annat musikaliskt och estetiskt underbarn - Lena Philipsson. Först då skapades riktigt Stor Musik som alla kan njuta av.








Jabaskoja.

Josefine sa...

moped: eller hur. sällan har så mycket stil funnits i en så liten kropp!

30+: äh. lena philipsson är dålig för orup. orup är bäst solo. bäst.

Anonym sa...

Hur går det med snön nu då?? Ligger den kvar fortfarande??

Anonym sa...

Vafan... jag är ingen provokatör. Det var ju alla andra som provocerade mig med sina "insikter". Det var jag som blev provocerad.

Mats

Josefine sa...

Men Mats.. din Gåsapåg. Du lyckades i alla fall provocera. Och jag såg att det var gott.