tisdag 4 oktober 2011

Avgiftning.

Vi sockeravgiftar oss gemensamt, jag och Mikael. Häromdagen sa jag till S:et att "nej, vi kan inte äta upp pappas Mentos" och så lade jag henne för att sova och åt upp dem själv. Vrålet Mikael brände av när han kom ut från toaletten efter att ha rakat av sitt fina skägg var magnifikt. Dock var det ganska argt. Jaja. Nu är förkylningen över i alla fall och jag har kunnat fortsätta träna. I eftermiddag ska jag på nån gratis konsulatation med en PT. Syftet med det är antagligen att de ska försöka lura på mig apdyra ytterligare sessioner men det blir det inget med.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är precis det som är syftet. Jag önskar så att jag tänkt igenom saken innan jag bokade upp mig för 6 träningstillfällen som kostade skjortan....som inte gav mig nånting egentligen. Men alla måste inte vara så förbannat motsträviga som jag.

Emma

Fifi sa...

Jag måste också avgifta mig. Måste bara samla kraft...

Johanna sa...

Snygg bild!

Och ja, håller med Fifi, jag behöver också avgifta mig :)

Ang instagram: nej jag har det inte! Borde kanske? Är det kul? Orkar man?

Och så måste vi boka ny tid för öl. Torsdag kväll kanske?

Josefine sa...

emma: haha.. han ville boka upp mig på FJORTON tillfällen. Endast 6000 spänn. Nej tack. Han sa att det fanns med färre tillfällen också men det tyckte han inte gav SÅ mycket. Så jag ljög och sa att jag skulle fundera.

fifi: ja fy fan. ikväll är det inte kul. dessutom är det ju kanelbullens dag. och även om jag gillar kiwi ganska mycket är ändå inte kiwi en bulle. långtifrån.

johanna: tack! instagram vetdu!
och ja ja ja till öl.