tisdag 4 oktober 2011

Nervös personlig tränare.

Ja, det var ju ett litet värdelöst möte jag hade med PT:n. Jag kom dit. Receptionisten sa "ja, byt om du så kommer han snart". Okej. Så det gjorde jag och kände mig positivt överraskad eftersom jag väntat mig att det inte skulle  bli nån träning. Det blev det inte heller. Han ville bara göra reklam för nån kampanj de har "bara just nu" (säkert). Det konstiga var att han var helt uppjagad och nervös och var tyst långa stunder. Undrade om jag undrade över något? Hello! Det var jag som skulle få reda på saker.. bara få infon serverad. Inte trodde jag att jag skulle behöva använda mina journalistskills för ett litet (reklam)möte med en PT. Sen blev det jobbigt för det blev tyst, han tyckte uppenbart att det var pinsamt att försöka sälja in den där kampanjen och påtalade fyra fem gånger hur mycket pengar det var att lägga, och efter en stund visste jag inte om det var meningen att jag skulle säga "tack och hej" eller om det skulle hända något mer för HAN SATT HELT TYST. Så jag bara "eh jaha, ja men jag får väl fundera då." Och han "jo det kan du göra" och sen lång tystnad. Och sen säger han "ja, dig skulle man vilja sätta tänderna i" och jag "??????" och efter en evighetslång sekund rättade han sig och sa "ehhh... ja... då menar jag som tränare alltså." Sen var mötet slut och jag fick gå och träna själv.

9 kommentarer:

Colombialiv sa...

Men herregud.

TinaLinaTiny sa...

Men åh vilket jobbigt möte! Jag tror att jag hade dött en smula & velat gå under jorden typ. Skönt att du överlevde! :)

Fröken K sa...

Ha, ha, ha! Undrar vem av er det var värst för?! Men vad säger du nu då när du funderat lite, ska du slå till? ;-)

Fifi sa...

Men fy, vad pinsamt!

Josefine sa...

Hahaha... jag vet! Det var så stört alltihopa. Han visste knappt vad han skulle säga eller ens var han skulle titta. Han var nervös som en 14-årig liten kille.

Anna sa...

Hahaha! Åh gud så roligt! Nu föreställer jag mig att han hittar det här inlägget och i min föreställning rodnar han jättejättemycket.

jos sa...

Men åh fy, jag skruvar lite på mig här, haha

Johanna sa...

Hahaha jag skrattar ihjäl mig, sa han "men dig skulle jag vilja sätta tänderna i?" HAHAHA. *dör*

S. sa...

Hahaha, va fan? Byt!