söndag 23 oktober 2011

Hyrfilm.

Vi har hyrt fem filmer idag. Det kommer att räcka i en vecka. Man måste ju hinna blogga och sånt också så några kvällar får vi ha off från film.

Yes! Slapp just undan bajsblöjsbyte. Många föräldrar vittnar om hur de nästan slåss om att få ta blöjorna på barnen. Nu kan jag inte minnas att det varit så här i någon vidare utsträckning och garanterat inte sen Tintin började äta samma mat som vi. Ibland klunsar vi om vem som får ta den och sen skriker och skrattar hon medan förloraren byter "HEHEHE ÄCK ÄCK BAAAAJS".

3 kommentarer:

Lisa sa...

Det var nåt helt nytt för mig. Att föräldrar faktiskt vill byta böja, jösses! Här hemma klunsar vi också om blöjbyten, också tävlar vi om vem som fått ta mest blöjor under dan för att få fördel av något annat. Lika så tävlar vi om vem som fått minst sömn under natten, den kan nämligen dra fördel av det hela dan.

jos sa...

Haha, klunsen går varm här med! Jag brukar försöka deala till mig att jag tar alla bebis blöjor mot att jag slipper dom från barn modell större. Hellre byta fler med gult grynbaj än dom med "riktigt" gödsel i..

Josefine sa...

Lisa: Ja det är ju vansinne men jag har läst det flera gånger (och undrat om de verkligen menar det!). Haha.. den med sömnen har vi också kört..

jos: smart. mycket smart.