onsdag 19 oktober 2011

Sons of perdition

Ikväll ska vi lägga oss tidigt. Har vi sagt i alla fall. Det säger vi varje morgon vi går upp. Ändå sitter vi i soffan vid 1-tiden på natten mest varje dag(natt) och funderar på om det är läggdags. Ikväll blir det i alla fall "Sons of perdition" som gick på SVT igår. (I sängen ska vi se den. Senast klockan 21.) Dokumentären handlar om tre killar som lämnar FLDS - en polygamisekt i Utah. Säg hej till Big Loves verkliga förebild. Jag gillar verkligen dokumentärer om tro och religion och i det här fallet: galenskap och förtryck.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Exakt så funkar vi också, varje kväll säger vi att vi borde lägga oss men likt förbannat så hinner klockan bli efter midnatt varje jävla gång.

Helena mitt i smeten sa...

Började se den dokumentären igår, men orkade inte se klart den (gick och la mig kl 11 igår, kors i taket!) Tänkte se färdigt den på svt play för den var verkligen bra!

Dialoggerskan K sa...

Såg den igår (missade lite i början bara) och jag som trodde att Big Love var väldigt tillspetsat.... Man blir mörkrädd.

Fröken K sa...

Vi såg den igår. Den var väldigt bra. Och sorglig, på så väldigt många sätt. Det var ju rätt långt ifrån glättigheten och äppelkäckheten i TLC:s "En man och hans fruar" kan man lugnt säga...

Sofia sa...

Lyckades ni?
Jag gjorde faktiskt det. Exakt klockan 9 satt jag i soffan och kollade. Mkt bra. Tack för tips!

Josefine sa...

Lisa: Ja, man blir ju trött till sist. Vi är trötta alltid tror jag. Nästan i alla fall.

Helena: Den var bra! Och så sjuk. Stackars stackars barn. Det var som om allihopa stannat nånstans i tidig barndom.Förstår inte att de orkade ta sig ur. Grymt imponerande.

Dialoggerskan: Ja precis. Big Love är ju inget i jämförelse.

Fröken K: Ja visst var den! Och väldigt sorglig. Så trasiga öden.

Sofia: Haha.. ja nästan. Mikael var såklart "tvungen" att "bara" svara på några mail först. Så vid 22 låg vi i sängen och startade filmen.

S. sa...

Den var riktigt bra den där faktiskt! Även om jag hade velat veta lite mer om hur det gick med deras drogproblem.