onsdag 26 oktober 2011

Första skolfotot.

Jag trodde att det bara var ett klassfoto som togs men det visade sig vara porträttfoton också. Det sluga företaget skickar såklart hem en hel bunt som man liksom blir tvungen att behålla och dela ut till höger och vänster. Älskar Tintins bekymrade ögonbryn (arv från sin pappa) och hur någon kammat hennes långa lugg åt sidan. "Mini-Micke" har jag hört och läst x antal gånger. Det är ögonbrynen. Men det jag blev allra mest imponerad av var hur genifotografen lyckats få alla ungar att sitta stilla och se helt koncentrerade ut på klassbilden. Hur gör man det? Vi lyckas ju inte ens med två.

13 kommentarer:

Johanna sa...

Men herregud vilket gulligt foto. Jag tänkte också direkt på ögonbrynen, mycket sött drag.

Och ja, galet imponerade att fotografen lyckas fota barn som sitter stilla, det är ju helt omöjligt.

Josefine sa...

Haha.. ja du ska se när hon blir ledsen. De där ögonbryen har ett helt eget liv.

Djur och barn alltså. Helt omöjliga!

Hanna sa...

Hon är så fin att det inte är klokt!

Lisa sa...

Så himla fin!
Kajsa tog dagisfoto idag och fröken sa att hon hoppade upp på stolen direkt och smilade upp sig för fotografen, jag blev mycket förvånad! Nu väntar jag med spänning på att få hem de där bilderna.

Jenny sa...

Fin bild och grym snedbena! :)

jos sa...

Så otroligt gulligt! Jag blir typ lite gråtig eftersom Milo missat det där med fotograferingen två gånger i rad. Förstår inte heller hur dom gör. Jag måste muta med typ bulle eller kaka för att han ska sitta stilla och det tror jag inte fotografen har tid med..(eller får för den delen.)

Fifi sa...

Men jisses vad sött!

Sofia sa...

Milstolpe! Vi fick Knappens häromdagen också. Luggen åt sidan där med. Fotografen hade tjoat och tjimmat i 10 minuter för att få honom att stoppa tillbaka tungan i munnen. Den åker ut direkt när han blir blyg/tycker något är roligt.

Linda&Ebba sa...

Fantastiskt gulligt! Men hur kammar de ungarna?! Kunsinbarnen http://hundenebba.wordpress.com/2010/10/03/finaste-killarna/ Killen till höger har nyss klippt tuddaste frisyren son ska spreta och stå rätt upp. Så har nån fröken eller fotograf kammat NER den så han får ett m y c k e t kristet utseende. Vi skrattade i smyg så tårarna rann!

Linda&Ebba sa...

tuddaste är ett slangord för tuffaste.

Tinalinatiny sa...

Åh så sött! & dom där ögonbrynen, fantastiska!

Alexandra - Kärlek på tallrik sa...

Naaw, vad söt! Roligt med första fotot, vet inte vilket mitt kan vara... Spara, spara, alltid kul att ha långt senare ;)

Josefine sa...

Tack allihopa! Tycker att det är ett ganska fantastiskt litet foto. Det tveksamma lilla lilla leendet. Hennes ansikte vill liksom inte bestämma sig för vad hon ska känna.