fredag 29 januari 2010

Hopp hopp.

Imorgon ska jag på familjegympa med S:et. Det ska hoppas och studsas till "bra musik". Jag undrar mycket över ur vems perspektiv det är bra musik. Ska det bli lite Tomas Ledin kanske?

Efterlängtad bok: Sofi Oksanens Utrensning. Snart hos ett postombud nära mig!

7 kommentarer:

Jonna sa...

Haha, ja man kan ju undra. Min erfarenhet so far är att "bra musik" sällan är så jävla bra. Men så länge barnen gillar det står man ju ut med ganska mycket.

Jonna sa...

Familjegympa låter förresten rätt kul, vem är det som anordnar det? Jag kan gå en annan dag så du slipper känna dig stalkad :)

Josefine sa...

Enligt ryktet är det inte alltid den bästa musiken på friskis - men exakt.. för sina barn går man med på mycket.. Friskis har gratisvecka tom söndag! Har aldrig varit på den där gympan innan så jag vet inte alls hur den är.

LillaGrå sa...

Märkligt att skriva "bra musik". Får alla önska sig var sin låt kanske? Stå och hänga hos dj:n och önska "snälla spela..."

Eller så är det så härligt att det innebär Ledin, Gessle och så lite Idoler på det. Enjoy!

Jonna sa...

Det får bli till hösten för vår del, vår unge klarade visst inte åldersgränsen. Men tusen tack för tipset!

Andreas sa...

Hehe.. kommer osökt att tänka på ett spinningpass på Friskis för x antar år sedan, ackompanjerad av bedrövlig gammal eurotechno. Instruktören beklagade sig över att hon gärna ville uppdatera spellistan om hon bara hittade nåt passande, men "det görs ju inte så mycket musik nuförtiden".. Nä, just det.

Fifi sa...

Jag tror på E-type, de älskar E-type på Friskis…

kram