lördag 9 april 2011

Fröler.

Kvällen tog just en helt ny vändning. Jag ser "Till det som är vackert" (efter att ha sett trailern vägrade M se den.. jag var inte så peppad heller egentligen men va fan. Nu är jag ensam hemma så jag ser den.) Sen chockar plötsligt filmen mina stackars ögon: där sitter Samuel Fröler naken i ett fönster och röker, man ser till och med lite av pungen. Det är mer än jag klarar av.

11 kommentarer:

Cecilia sa...

Å, fy fan. Den filmen ska jag inte se.

Miss Muffin sa...

Haha jag vet! Jag blev på riktigt chokad. Jag tittade bara ner när jag hällde upp vin. Tittade upp och där var den: samuel frölers pung. Vilken lördagkväll.. haha

Cecilia sa...

Inte riktigt det man förväntar sig se en lördagskväll. Eller nån kväll alls.

Anonym sa...

En nära döden upplevelse?

Miss Muffin sa...

cecilia: nej precis!

anonym: ja ungefär.

Heidi sa...

och jag har sett/hört en intervju med honom att det var hans idé att han skulle sitta helt näck där och inte skyla något istället för att ha något plagg på sig eller skydda det heliga mer..;)

Filmen däremot vill jag inte se..

Miss Muffin sa...

haha.. ja det är ju bra. män är i stort sett aldrig helt nakna på film medan kvinnor flashas betydligt oftare. det vara bara så oväntat!

S. sa...

Haha! Jag och en kompis var och såg Stockholms stadsteaters uppsättning av Sofi Oksanens Utrensning för ett tag sen. Fröler var med. Det var Gerhard Hoberstorfer med. Man fick se Hoberstorfers pung. Vi sa att jaja, vi slapp se Frölers i alla fall (bara hans överkropp). Vilken tur jag inte såg filmen... ;)

Miss Muffin sa...

hahahaha...!!!

Miss Muffin sa...

Nu får du hyra filmen och få det gjort!

Anonym sa...

Förstår Mike. Måddde lite illa när jag såg trailern. Vet inte varför. Men den kändes inte ok, bara äcklig. Kanske har jag helt fel. Den var underbar och vacker och äkta eller?

Kommer drömma mardrömmar om hans pung nu, fast jag inte ens har sett filmen och inte tänker göra. Kan nog inte se Samuel Fröler i någon annan film heller...