söndag 3 april 2011

Hörlurar.

Imorgon ska jag hämta nyckel till vårt nya garage. Lite ironiskt med tanke på att vi inte ens har nån bil att ställa där än så länge. Det blir nytt garage eftersom det gamla brann upp/ner. Nä inte riktigt men armeringsjärnet smälte och det var inte så himla bra. Så nytt garage it is. Det nya har öppet för utlämning av nyckel mellan 09.30 och 10.00 på måndagar och onsdagar. Smidig tid. Men igår brände jag av nästan 400 spänn på nya hörlurar så nu ska jag få valuta för pengarna. Jag har laddat gamla ipoden med musik och tänker njuta av ensamhet härifrån till skolan där rollspelet fortsätter. Slut på njut då med andra ord.

4 kommentarer:

Sofia sa...

Man undrar ju vad det är som händer på er skola egentligen...

Miss Muffin sa...

Man behöver vara med för att förstå det totala vansinnet.. Du skulle höra hur människor resonerar ibland. Man får lust att flytta ut i en koja nånstans.

Fifi sa...

Vi får se till att träffas snart igen!

Men du, hur har det gått med bilen?

kram

Miss Muffin sa...

Fifi: JA! Absolut!

bilen ja. vet inte. vi har inte fått några svar än så länge. bilbarnstolarna vill inte mr cap ta ansvar för. trots att det var de som lät vår bil stå utanför inhägnaden. det är spännande med försäkringsbolag. vårt säger i alla fall att det kommer att falla på dem. så vi får se helt enkelt..

kram