fredag 8 april 2011

Reoveringssörja.

Jag funderade på att köpa en bukett tulpaner för att muntra upp mig själv lite. Sen insåg jag att det att placera blommor i vårt vardagsrum nu är själva essensen av att sminka en gris. Det står en toalett bredvid tv:n. Det har varit kaos här sen nyår. Renoveringsröra är sämsta röran. Börjar man peta i ett rum går det åt skogen, gör man två rum efter varandra går det garanterat helt åt helvete med städning och iordninghållande. Jag hatar verkligen att ha rörigt. Paniken jag känner bland allt katthår, toalettstolen, badrumsskåpen i kartonger, kassen med kryddor och handdukar som hänger på tork i köket är för mycket. Jag vill evakuera mig själv till ett hotell. Helst utomlands. Och helst inte komma hem igen förrän någon annan fixat i ordning den här skiten som ska föreställa en lägenhet. Och sen vill jag ha lästid. Det har jag inte haft på.. länge.

5 kommentarer:

Rebecca sa...

I hear you!
Vi renoverar en hel lägenhet samtidigt som vi bor i den. Inte den mest briljanta idén man kläckt. Men det ska bli fint till slut iallafall - det är målbilden som håller oss med näsan över vattenytan!

tojis sa...

Precis den där liknelsen använde jag när jag ställde en vas med tulpaner i mitt badrumsrenoveringskaos för nån vecka sen. Läppstift på en gris - tulpaner bland byggstök, same same.

Doktoranden sa...

Katterna, ja. Ni har inte lyckats hitta dem i någon hink med gips eller spackel eller så någon dag?

Anonym sa...

Nämen åh... Tungt med renovering. Tyngre med renovering med barn och pälsdjur inblandade!
Ni kommer att ha så mycket bra karma när det här, och bilhistoren är över! Jag lovar!
Håll ut!

Miss Muffin sa...

rebecca: åh gud. en hel lägenhet! jag håller tummarna för att det går snabbt. för det gör ju verkligen renoveringar.. ehh.

tojis: haha.. ja så är det!

doktoranden: nej, faktiskt inte. och då har de ändå en tendens att vara precis överallt. i toastolen bland annat (när vi hade en vill säga).

hundenebba: ja fy fan. är det något vi bestämt utan tvekan så är det att aldrig köpa ett "charmigt" renoveringsobjekt. det tär att ha så här rörigt hemma.