tisdag 19 april 2011

Högst på önskelistan:

Stesolid.

Vi ska åka till London med klassen om några veckor. Och jag har de senaste åren utvecklat dödsångest de luxe när jag flyger (den urartade helt efter flygningen till och från NY för några år sedan). Enligt Koftan blir man skön och handlar alldeles bekymmerslöst kassvis av smink i taxfreen när man tagit stesolid. Det låter vackert.

Någon som har lust att skicka hem en karta?
Nä skoja bara.
Men på riktigt: börjar redan nojja för den där förbannade flygresan ("tur att M inte åker med, då har barnen en pappa i alla fall, våra föräldrar får hjälpa honom sen när jag dött").

8 kommentarer:

Doktoranden sa...

Flyg som är så mysigt? Relax, have fun, enjoy - London är topp!

Anonym sa...

Jag vet ett ställe där man kan köpa billiga Converse. Då kanske det känns bättre? /Bella

Ida sa...

Haha, Stesolid är gött. Fick en sån en gång inför ett litet gynekologiskt ingrepp. Kände mig lite skönt vimsig när jag tagit den och när jag sen låg i gynstolen tänkte jag: "Fan, va skönt. Här kan jag ligga hela dan och de kan göra precis vad de vill där nere, jag bryr mig inte."
NÄR i hela friden tänker man så när man ligger i en gynstol?! Aldrig säger jag.

Skulle också kunna tänka mig att ta en sån inför nästa flygning för jag tycker också det är sjukt äckligt att flyga. Köpa på nätet? Eh...

Kulturkoftan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kulturkoftan sa...

Jag har jagat land och rike runt efter det lilla magiska pillret hela eftermiddagen. Tydligen har de slut på alla små förpackningar (jag hade recept på 4 st, 5 mg)på alla apotek, och vägrar ge ut 100 st-burkarna pga av att det finns en svart marknad för skiten. Jag såg min egen död svischa förbi, ringde min läkare febrilt, ingen svarade. Kastade mig in på vårdcentralen och fick ett nytt recept på en liten burk 2mg steso från Island. Jag fattar ingenting av vad som står men tar man två st, tre stycken max så ska de ha samma verkan. HEJA! Nu skare flygas!

Anna sa...

hear hear!
när vi flög till Kanarieholmarna i vintras konstaterade jag att det i alla fall var bra att vi alla skulle dö samtidigt och inge behövde bli lämnad ensam.
stört & oerhört ledsamt.
blä för flyg, jag håller mig hemma ;)

Miss Muffin sa...

doktoranden: urk.

bella: yes please!

ida: jag kan tänka mig det. ja men till gynekologen. bra grej!

kulturkoftan: haha... kul att du försökte få 100-burken. då hade du kunnat starta en svart marknad enbart på att sälja till mig!

anna: ja men det är så jag också tänker. positiv man är!

Anonym sa...

But of course, love! Offspring på 60 Neal Street, i närheten av Covent Garden har bl.a. Converse till halva priset. Kan för övrigt rekommendera caféet på Royal Opera house, som ligger på en terass på taket. Perfekt om man vill ta det lite lugnt och kolla på utsikten och folk nere på torget. Det ser fint och snobbigt ut, men det var inte så dyrt (förra året). Ha det underbart! / Bella