torsdag 7 april 2011

Tupplur.

Eftersom Tinto somnat kan jag passa på att ta en tupplur så här mitt på dagen. Lyxen i det människor! Men så kanske man inte får säga när ens lilla unge är sjuk. I alla fall. Skönt att sova för jag är trött som bara den. I vanliga fall hade jag passat på att läsa men eftersom jag är lite småbakis går sömnen helt klart först. Godnatt.

6 kommentarer:

Kulturkoftan sa...

Krya Tinto! Och ha en skön dag skolkis. Kram en annan (småbakis)skolkis

Lisa sa...

Jag tycker helt klart man får säga att det är skönt när ens barn sover. Det är det ju! Små sjuklingar brukar ju ha en tendens att vara väldigt gnälliga och klängiga så då är det ju extra skönt med små lillvil. Hoppas hon kryar på sig snart och att hon inte lider allt för mycket av sina prickar. Om det nu var vattkoppor vill säga.

Kulturkoftan sa...

Nä, just det, du är ju ingen skolkis, du har ju för tusan ett giltigt skäl till frånvaro... mer än vad man kan säga om mig!

Anonym sa...

Nu känner jag ju inte er men jag tycker nog att alla sätt att undvika underliga skolövningar är legitima! Fast det är ju väldigt tråkigt med sjukt barn
/My

Miss Muffin sa...

kulturkoftan: ja det är ju så himla skönt att vara hemma. och helt lagligt också dessutom. tintin är som tur är skitglad. alvedon är fantastiskt!

lisa: ja det är ju det. helt underbart. jag sov över två timmar. det var underbart! än så länge har pickarna inte brutit ut men jag gissar att de kommer att göra det. vore konstigt om hon ska bli den enda av 24 som inte får det. hon har feber men inte så hög. lilla plutten. mysigt att vara hemma med henne.

koftish: ja du. skolkare där!

my: haha.. eller hur! jag är mycket nöjd med min dag idag. den har varitväldigt bra och skön. jag har inte varit hemma med tintinså här på hur länge som helst.

Fifi sa...

Det är verkligen fantastiskt att kunna ta sig en tupplur mitt på dagen!

Hm, jag tycker att jag har svullnat upp så i ansiktet på sistone, stora kunder och lite dubbelhaka…

kram