lördag 16 april 2011

Möhippa.

Det är möhippa för en kompis idag så jag har precis Zumbat (det blir inte fler gånger, monotont och mekaniskt är mer min grej - inga höftrullningar, tack). Ska fixa med en text nu så jag är hemma och vänder. Ikväll blir det trerätters middagstillagning med kock. Det blir nog fint.

4 kommentarer:

Anonym sa...

...och jag som tycker att Zumba just är det montonaste och mest mekaniska jag sett i mitt liv. En ytlig variant av vad man tror är latinsk dans. Ser urfånigt ut. Tror du skulle gilla det riktiga och äkta mer!

Miss Muffin sa...

Haha.. jag har exakt noll koordinationsförmåga. Nej, nån latinsk dans är det så klart inte. Mer aerobic till latinska rytmer typ. Men jag gillar att springa eller gå på crosstrainer i en timme mer än att försöka lära mig några danssteg. Men det ser verkligen kul ut när folk som kan dansar.

Englandsnina sa...

Vet precis vad du menar! Har testat Zumba en gång och aldrig mer. Var helt traumatiserad efteråt, jag KAN inte skaka på höfterna eller nåt annat heller för den delen utan att se ut som en tok.

Miss Muffin sa...

Nej inte jag heller! Jag var i chock över hur stelopererad jag såg ut. Jag hade inga förhoppningar om att vara dancing queen direkt men jag trodde inte att det skulle vara SÅ illa..