onsdag 27 april 2011

Skofråga.

Idag skulle jag egentligen in på Skatteverket och begära ut uppgifter om två olika personer. Sen såg jag den galna kön, gick och köpte ett linne istället samt funderade på om jag ska köpa bruna, svarta eller röda Swedish hasbeens. Det börjar luta åt svart. Jag har så mycket färg på allt och alltid målade tånaglar i allsköns färger. Så svart tror jag. Eller vad säger ni? Och ska jag ta de mellanhöga? Hur långt orkar man gå i dem? Hur ont får man in fötterna? Hjälp!

13 kommentarer:

Moped sa...

Varför inte rådfråga den säkraste källan av dem alla? Moi!

Miss Muffin sa...

Ja det tänkte jag men jag vågade inte ringa dig på jobbet!

Underlandet sa...

Svarta! Och mellanhöga.

mikebike sa...

Gå på svart för fanken!

Anna sa...

Jag har ett par mellanhöga, jävligt stadiga och lätta att gå i men, fotsulorna börjar svida som faen efter ett tag..oklart varför.. om det är för att det är träsula eller nåt?

A.M.O. sa...

Annars har jag ett par http://www.swedishhasbeens.com/peep-toe-super-high-p-4.html i beige i st 39. Jag fick ett par nya, men det var fel storlek insåg jag häromdagen när jag tog på mig dom. Har bara gått omkring inomhus med dom. Jag säljer dom för 700 kr.

TinaLinaTiny sa...

Dom är ju så fina! Svarta & mellanhöga tror jag på :)

Sofia sa...

Färgmania! Röda så det matchar med väskan!

Miss Muffin sa...

Hmm.. det här var svårt. Vilket problem! Det visade sig också att de svarta är slut i webbshoppen. Får kolla om jag kan hitta nån annanstans. Men sofia du har en poäng där med väskan...

Sofia sa...

Såg du mitt mail? Väskan på väg till dig!

Fifi sa...

Jag ville ha de röda, men de var slut online när jag skulle beställa, så jag valde lite otippat ett par vita eftersom jag redan har svarta sandaler. Jag ska förresten hämta ut dem om en stund, så håll tummarna för att de är lagom och sköna!

kram

Johanna sa...

Jag har de vita som hasbeens gjort för HM. Sitter sjuhuukt skönt på foten (vill ta på mig dem hela tiden) men har inte gått med dem någon längre sträcka än så jag vet inte hur det blir efter en timme eller två. Svider i fotsulorna sa någon ovan.. hoppas inte!

S. sa...

Jag är helt kär i dom röda, så låga som möjligt, som jag sett på bild bara. Så himla fina! Funderar också över det där med bekvämligheten i det hela, det är ju trots allt trä.