onsdag 6 april 2011

Ny väska?

Wohhoo!! Sitter och har inte så mycket att göra. Läser lite bloggar. Och där hos Äppel-Sofia uppenbarar sig den vackraste röda väska jag sett! Nu hoppas jag att jag var först på bollen/väskan. Den måste bli min. Måste! Den är exakt vad jag letat efter hela mitt liv (nästan i alla fall)!

6 kommentarer:

Lisa sa...

Men guuud jag vet, har kollat på liknande väskor i flera veckor. Såg en tjej på bussen med en grön en. Måste nog själv blogga om detta.

Miss Muffin sa...

Ja eller hur. Jag blev kär direkt. Och nu säger du grön. GRÖN?? Vill ha en grön. Också!

Lisa sa...

Men'å, ja, så himla fina!
De finns i en liten butik på Aschebergsgatan (22?), när Skojarebacken, om du vill titta/klämma/känna på dem i verkligheten. Kostar runt en 1200kr där tror jag. (Har själv suktat förbi)

Titta sen in på tillverkaren, The Cambridge Satchel company, sida. Där finns alla möjliga modeller, färger, storlekar (olika tum-mått för att passa olika bärbara datorer kan tänkas), handtag och allt möjligt. http://www.cambridgesatchel.co.uk/index.asp
Sen finns det ju billigare "kopior" på Ebay och så, om man inte känner att man vill/kan lägga en sjuhundring på en väska.
Hoppas du hittar en fiiin en!

Lisa sa...

Men gu', läste lite fel/snabbt/blev ivrig. Det var ju Apple dears-väska du vill åt i första hand! Hoppas du hinner hojta först av alla, i alla fall! :D

Underlandet sa...

Men ÅH så fin!

Miss Muffin sa...

lisa; oj herre gud där finns ju massa fina färger! tack för tips.

underlandet: ja visst är den! nu längtar jag tills den kommer.