söndag 3 april 2011

Gym-fråga.

Under tiden jag varit förkyld har mitt Friskis-kort hunnit gå ut. Nu funderar jag på att byta till Nordic club eftersom det är betydligt närmre. Någon som har erfarenhet av Nordic club i allmänhet eller Majornas i synnerhet?

5 kommentarer:

Pulber sa...

Jag har 4-5 kompisar som tränar där (på gymmet i Majorna alltså) och som verkar vara väldigt nöjda! Några av dem har gått dit i flera år och jag har nog bara hört positiva omdömen..

Connie sa...

Jag är nöjd med Nordic. Är ingen träningsnarkoman precis, men jag bytte också dit från Friskis för att det ligger liksom bara 5 minuter bort.

Fifi sa...

Jag har sagt upp mitt kort på Friskis, eftersom det inte ligger så nära längre. Jag tänkte först kolla upp Masthugget Fitness Club på Masthuggstorget och se om de verkar vara bra, men jag kanske borde kolla Nordic också, det är ju inte så långt dit heller. Fast nu får det ju dröja ett tag innan jag börjar träna förstås :)

Camilla sa...

Jag älskar Nordic Club och det är en av de sakerna jag kommer sakna mest när vi flyttar härifrån (om en månad) du skulle kunna låna mitt medlemskort april ut (då är vi mitt uppe i packning och allt annat) och liksom testköra?

Miss Muffin sa...

pulber & connie: ja men det känns ju taget då!

fifi: ja det blir ju en bra bit för dig då. jag vet inte alls hur det är där nere på masthuggstorget. det var väl ett annat gym där innan? haha.. ja först får du föda bebis!

camilla: vad kul! då måste det vara bra. jättesnällt att jag hade fått låna men jag vågar inte! de har väl foto-koll i entrén? då kommer jag vara livrädd för att bli påkommen.. haha..