tisdag 27 juli 2010

Mer intresse:

M har köpt nya högtalare. Han tog med Tintin och åkte till Media Markt och provlyssnade. Igen. Sen slog han faktiskt till. Tog med dem hem. Packade upp dem med vita tyghandskar.

På riktigt alltså. Han tog på sig vita tyghandskar och packade upp högtalarna.

Tyvärr har jag varit yr hela dagen så jag orkade inte gå och hämta kameran men ni kan ta mitt ord på att det såg en smula perverst ut.

4 kommentarer:

Helena mitt i smeten sa...

Det där hade jag velat se! O hade i och för sig säkert också använt vita handskar när hanterar sin älskade elektronik, om han bara hade haft några. Men M har alltså varit i en butik och köpt sig ett par. Fascinerande!

Medelklassman sa...

Så analt.

Medelklassman sa...

Ursäkta det skabrösa, men jag associerar såhär:

http://www.youtube.com/watch?v=z1mq822mW3I

Juliana sa...

HAHAHA!! Ola har inte gått så långt som att använda vita handskar, men jag kan berätta att vi har grymma högtalare i vardagsrummet, köket och sovrummet. Och som om det inte vore nog sålde en tjomme ett hemmabiosystem (bose) för 2000spänn på Blocket för några veckor sen, värde ca 14000 nya, så han slog till. Vi vet inte alls vad vi ska göra med dem, så nu står de bara här, men ja, det var liksom för bra deal för att bara låta vara. Klart märklig affär kan jag tycka, på flera plan.