tisdag 6 juli 2010

Saker jag stör mig på topp 3:

1. Att M ALDRIG ställer in stolen efter sig.
2. Att M ALDRIG vrider ur disktrasan utan hellre lämnar den dyngsur och ruttnande åt mig som får ta hand om den geggiga massan.
3. Att M ALLTID trycker mitt på tandkrämstuben så att tandkrämen är utsmetad i hela tuben.

Bubblare: strumporna och kalsongerna han lämnar i fotbadet för några dagars marinering, att han vill och tror att han sparar in tid genom att låta mig "preppa" för filmtittning medan han tar fram sin glass (då ska jag sätta igång dvd:n, låta filmen gå fram till den exakta början samt ta fram undertexterna. Tid vi tjänar på detta: uppemot femton sekunder.)

Mest är han faktiskt bara bäst. Men ändå. Man stör ju sig på vissa grejor. Eller?

7 kommentarer:

Medelklassman sa...

Det är ju inte riktigt comme il faut att kritisera sin bättre hälft och ingen gillar en surgubbe men jag gör ett kort undantag så du inte ska känna dig ensam. Jag gillar INTE:

- att hon släpper tidningen där hon läste den senast och skäller på mig när jag lagt den i pappersåtervinningen. (annars skulle hela lägenheten vara full av gamla DN.)
- att hon tror att skåp/dörrar stänger sig själva.
- att golvet är en förvaringsplats för allt möjligt.

Men i övrigt är hon bäst i världen.

emster sa...

klart man stör sig. min man tar av sig skorna och låter stå PRECIS innanför dörren. Vet inte hur många gånger jag har snubblat över dem. sjukt irro.

Anne sa...

Absolut att man gör. Jag stör mig på att min karl alltid lämnar lite, lite mjölk i glaset och en liten, liten mackkant när han har fikat. Och att han smaskar när han äter. Och att han precis som M lämnar trasan dyvåt. Och en massa andra saker, men han är ju ändå min och jag skulle aldrig byta bort honom. Så jag förstår dig precis.

karibien sa...

Klämda tandkrämstuber, lämnade tidningar, kläder och mjölkglas skulle jag kunna leva med. Men trasan. Att lämna trasan i en blöt hög. Nej. Absolut inte.

Trasan ska vridas ur och hängas upp, till exempel på en pluring

Vad förväntar sig M ska hända med trasan han lämnat? Att man ska torka köksbordet med en trasa dränkt i miljarder bakterier? Inte i mitt kök iallafall

Därmed har jag nog etablerat mig som surkärring ;)

missis.li sa...

Jag är så irriterad på mig själv att jag alltid ställer saker på fel plats i skåp o lådor så jag inte hittar. Jag slänger dyra nyslipade kökskniven i besticklådan. Jag trycker oxå i mitten på tandkrämstuben. Jag stänger inte köksluckorna. Jag hittar muggar med kaffeslattar överallt. Jag blir verkligen förbannad på mig själv, men jag älskar mig ändå;))

Sofia sa...

När A klämmer mitt på kaviartuben tills det tar slut och hela munstycket är i princip sönderklämt så att all den kaviar som förpassats till den bakre halvan av tuben kommer man aldrig få ut.
Och då äter jag inte ens Kalles, jag bara plockar undan den efter frukost.
Och att han verkar ha någon typ av konflikt med överstrykningspennor eftersom det vid flera tillfällen dykt upp stora neongula fläckar på både kläder, soffa, filt och utemöbler när han har pluggat.

Jag kan bara tänka mig vad som skulle stå om han skrev en sån här lista :) Säkert att jag alltid ska komma och pilla med disken medan han lagar mat fast jag vet att han bara blir stressad av det. Att jag inte kan ta kritik om han är upprörd när han framför den. Att jag tänder lampan i köket mitt på dagen och lämnar den tänd.

Men han är bäst. Och vi tillsammans. Det är så bra!

Erika sa...

"Du kan ju koppla in datorn och hårddisken och starta upp och så så kommer jag sedan" Suck. (alltså, vi som har filmer på hårddisken och inte på DVD). Sedan sitter man där i soffan medan han fastnat i gamla Hulk Hogan-klipp på Youtube. Men det är precis därför jag älskar honom! :D