lördag 3 juli 2010

Råttor.

Vi hörde "Storstadsdjungeln" med Hanna Hellqvist i P1 nu på morgonen. Fruktansvärt! Det ÄR sant att råttor kan ta sig upp i toaletten. Det är sånt de GÖR när det rivs upp mark och byggs. Så nu är M övertygad om att rasslandet han hörde inne i badrummet häromnatten var en råtta. Eller kanske två! Ser man en råtta finns det minst tio i närheten sa de på radion.

HERRE GUD!!!

...
HERRE GUD II: Hanna Hellqvist följde med Anticimex in under en lunchrestaurang i MAJORNA! Där var det fullt av råttpäls, avgnagd betong för att göra hålen större och Hellqvist skrek för att det stank och ramlade råttbajs på hennes hår.

HERRE GUD III: De äter ju människobajs! Och det bästa de vet är makaroner med ost, äggröra och bröd. Alltså - vilken smakbredd! Jag hade tänkt göra äggröra till frukost. Det blev inget med det.

9 kommentarer:

Nostalgia sa...

vi hade råttor på jobbet förr, eller inte i just min butik, men på andra ställen i gallerian.. så alla fick ha råttfällor.
det var inga små gulliga möss som fastnade där direkt.

tror att det blir mer och mer faktiskt :(

Josefine sa...

Usch. Råttfällor. Allt som har med råttor att göra känns äckligt. Men det lät hemskt att de dör av inre blödningar när det gäller gift. Hemskt hemskt hemskt det också.

Andreas sa...

Visst är det sant.. en kompis till mig har varit med om det. Var nog en av de största skräckupplevelserna i hennes liv :)

Anonym sa...

Viste folk hur mycket råttskit det är i Bröd skulle de aldrig äta det igen!

Josefine sa...

adreas: va!!? jag kommer aldrig att gå på toa utan att ha undersökt med ficklampa först!

anonym: säg att det inte är sant!

Anonym sa...

Klart att det är sant! Ta ett studiebesök till en Spannmålsilo!

Josefine sa...

Haha.. ja det känner jag ju till. Jag var lite rädd för att du menade att de klev omkring i degarna på bageriet eller något.

Anonym sa...

Nej då där på Bageriet härskar Kackerlackorna! Råttskiten kommer med mjölet!

Josefine sa...

jaja.. kackerlackor är lugnt. det är de besvansade jag är rädd för.