tisdag 22 februari 2011

Hosta.

Nu har vi haft det riktigt mysigt med målning av små och smala delar av köket. Jag börjar på riktigt tro att det aldrig tar slut.

P.S. Min hosta vägrar sluta. Obehaglig torrhosta. När ska man gå och kolla? Doktoranden till exempel? Är det dags nu efter tre veckors halsont?

P.S. 2 Längtar verkligen efter att börja träna. Halsen har stoppar all form av träning i många veckor nu. Den ena förkylningen har avlöst den andra.

P.S. 3 Hatar nog min hals.

5 kommentarer:

TinaLinaTiny sa...

Usch, hemskt med halsont & hosta. & du ska nog gå & kika om du haft det i över tre veckor.. Kanske åkt på en infektion eller något annat långdraget?

Konstig sa...

Hoppas inte på för mycket. Var hos läkaren också efter drygt tre veckor och det enda han kunde konstatera var att det var ett virus som skulle gå över. Det tog typ 3 månader. (fast, jag fick ju också såndär cociliana eller hur det stavas. det var lite mysigt ibland)

Anna sa...

Det bästa som finns mot hosta är ingefära!
Testa detta -> Köp färsk ingefära i grönsaksdisken. Skär av en typ bit på 5-7 cm. Skrapa av skalet med en tesked eller kniv. Skär ingefäran i myntstorlkear - stoppa i en stor termos. Koka upp en hel kanna med vatten i vattenkokaren. Häll det i termosen där ingefäran ligger. Låt dra minst 10 minuter innan du dricker. Teét är gott hela dagen, blir det för starkt så häll bara på mer vatten i termosen.

Värsta bästa i hela världen mot halsont är det.

Kram Anna

Miss Muffin sa...

Ja, det här är så segt. Det är värst på nätterna. Jag får nog gå och kolla i veckan för nu har det pågått för länge.

Och tack! Ska testa ingefärstipset.

Doktoranden sa...

Gah, först nu ser din fråga - skyller latensen på min egen mansförkylning och magsjuka.

Det kan iaf vara värt att gå och låta dem ta en halsodling. Hips vips så sitter du där med en halsfluss som vill ha lite antibiotika för att ge med sig.