fredag 13 januari 2012

2. Breakfast

Frukosten åt vi på Biscotti idag. Det händer inte så ofta men det är väldigt bra när vi gör det. I vanliga fall äter vi danskt rågbröd, ägg och smoothie hemma. Jag brukar lägga ganska mycket krut på frukosten. Bästa målet på dagen.

12 kommentarer:

Fröken K sa...

Hm. Nu känns min lilla leverpastejsmacka lite fattig. Det är ju sådär en slipsten ska dras ja. Ser mycket smarrigt ut!

Dalkullan sa...

Ja och min lilla bägare barnyogurt kom inte heller så långt i jämförelse. Jag brukar tycka att frukost är bäst och viktigast. Men jag har tappat orken lite. Måste hitta tillbaka, för jag vill redan äta en andra frukost.

Josefine sa...

fröken k: haha... du får pinna över till Biscotti! 60 spänn för allt. Supergott och bra!

Dalkullan: Ja, i vanliga fall brukar vi inte ha det riktigt så här lyxigt... men du. Kolla 365 days of breakfast för inspiration!

Limpy sa...

Var ligger Biscotti? Jag vill också dit.

Dorro sa...

Tänk om jag kunde tycka att frukost var det viktigaste målet på dagen. Jag är verkligen urkass på frukost. Jag är inte hungrig och är alldeles för trött för att tänka. Får helt klart försöka att tänka om och leta inspiration. Alla kanske kan bli frukostmänniskor?:o

Sara sa...

JA, frukosten är bäst, utan tvekan. Minns inte om du bor i Stockholm men i sånt fall är Bakverkets brunch ett tips. Så himla, himla gott.

Lisa sa...

Säger som övriga, frullen är helt klart dagens höjdpunkt. Och när jag ser det där blir jag rätt sugen på att äta frukost till lunch också.

Monstermamma sa...

Vilken rolig fotoutmaning, jag ska också ta mig an den tänkte jag! =) Pepp!

monstermamma sa...

Btw...hittade en blogg du kanske kommer gilla lika mkt som jag gör!? Med tanke på kärlek till böcker! =)

http://bookshelfporn.com/

Fifi sa...

Åh, vad gott! När jag ser dina frullebilder får jag alltid lust att lägga lite mer krut på frukosten, den är ju trots allt dagens bästa mål!

Johanna sa...

Jag älskar frukost - älskar - och ändå äter jag 9 gånger av 10 endast kellogs-K med mjölk. För att det är gott, men verkligen mest för att jag inte orkar plocka fram alla smörgåsgrejor, när det ändå bara är jag som ska äta. (D "gillar inte frukost"). Överväger att ta ett ryck och börja äta riktig frukost nu ändå, blir så sugen när jag ser såna här bilder.

Anna sa...

bästa indeed!
som man kan längta till frukosten...