måndag 16 januari 2012

3. Something you adore

De här två barnen såklart. Imorse när vi väckte dem ville de inte gå upp (som vanligt). Jag lade fram tröja till S:et och hon sa "nej! jag vill inte" och Tintin bara "NEJ MAMMA Tella inte HAAAAA TÖJAN!!!". Alla (inte alla men många, okej) håller på och tjatar om viktiga ålderskillnader på barn. Alltså. Skit i det. Det blir bra oavsett eller så blir det dåligt och det har nog inte med åldern att göra så mycket. De här två (fem års skillnad) är som ler och långhalm och har de mest givande konversationer trots att den minsta inte direkt har hela språket med sig än. Mycket bra barn. Älskar dem.

9 kommentarer:

Moped sa...

De skulle hamna på nummer tre på min lista också, om jag hade en lista vill säga. Pelle skulle också få vara med. :)

MissParker sa...

Vad otroligt härligt! Det är sådana saker som gör att man känner sig så lyckligt lottad, syskon hör liksom ihop. Och där var det ju väldans tydligt :)

Anonym sa...

Ah, vilka musikvirtuoser!
Båda två är vansinnigt välkomna att spela närhelst de vill!

Eller som min kära Moped sa,
"Halmstad House Maffia" :)

/P

Frida sa...

Har hört att man ska hålla hårt i bra barn. Fast inte för hårt förstås, då blir de bra barnen inte lika bra äldre barn sen.

monstermamma sa...

Vet du nån mer som kör fotoutmaningen som du kan ge mig länkar till!? Gör den också och det hade varit kul att se fleras bilder! =)

Anna sa...

syskonkärlek är syskonkärlek. så är det bara.
fint som snus!

Fifi sa...

Vad fint!

Fifi sa...

Och förresten, på tal om ålderskillnad så har jag och min bror, som är 5 år yngre än jag alltid varit närmare än jag och min syster som är 3 år yngre. Ålder är bara en siffra!

Josefine sa...

moped: det låter bra!

miss parker: ja verkligen. jag har två fina systrar själv!

p: de sitter på tåget nu... haha! nä men de kommer nog gärna och drar av en låt igen.

frida: det låter väldigt vettigt.

monstermamma: ja det är massvis som gör det! fifi här nedan tex men nu... eh kommer jag inte på vilka fler det är men det borde jag veta. jag ser dagligen bilder i min reader från utmaningen. jo miss stiffneck i alla fall! http://eastneck.blogspot.com/

anna: ja det är det verkligen. blir alldeles tårögd ibland när jag ser hur de försvarar varandra i alla lägen. inte lika charmigt när de bråkar kanske men äh.. det hör ju till.

fifi: ja, jag tror verkligen inte att det har med åldern att göra. det handlar väl mer om vilken fas man är i, personkemi osv.