onsdag 4 januari 2012

Simple Diary.


11 kommentarer:

tiggerrr sa...

Åh! Var har du fått tag på den någonstans? Jag försöker och försöker med min femårsdagbok, jag VILL ju skriva, men jag får så dåligt samvete när jag missar och så skriver jag aldrig istället för att jag aldrig kan skriva ikapp. Den där verkar jättebra.

Jonna sa...

Simple diary? Vad är detta? Är det samma koncept för varje dag? Berätta mer!

Josefine sa...

Been there done that. Har inte slutfört mer än kanske två dagböcker (alltså vanliga skriv - min femårsdagbok kom jag väl en vecka i) Jag köpte den i Clara bookshop idag men då tog jag sista. Den heter Keehl's Simple Diary. Borde finnas på många fler ställen. Den känns alldeles genialisk!

Josefine sa...

Jonna: Nej, det är olika frågor och påståenden varje dag. Har iofs inte läst varenda sida men det verkar så i alla fall. Samma upplägg. Kryssa i lite. Skriva en mening eller två. Lagom för en latmask som jag!

Josefine sa...

Keels ska det vara. Här kan ni kolla lite mer... http://www.simplediary.com/

tiggerrr sa...

AdLibris hade en massa olika färger...och en volym 1 och 2, vet inte vad skillnaden är mellan dem, om någon?

Josefine sa...

nej, jag vet inte heller. mellan färgerna är det ingen skillnad. gissar att volym 2 bara är en fortsättning på 1:an. (jag har 2:an).

Anna sa...

F'låt, men vad är en "likkorg"? Och passar den särskilt bra ihop med semla? :-)

Josefine sa...

Likkorg? Då läser du slarvigt. Det är ett ö. Min skrivstil.

sandralinnea sa...

Haha, jag läste precis som Anna "likkorg" och undrade vad det kunde vara. Det lät inte så trevligt. En lökkorg låter ju mycket mer begripligt!

Anonym sa...

Fick precis tag i en rosa!! :))