tisdag 17 januari 2012

Bord.

Det här högblanka lila bordet hos Dos Family fick mig att ändra planerna för vårt köksmöblemang. Vi ska låta spraylackera teakbordet och stolarna. Vitt och svart tänkte vi först men nu... Hallå! FÄRG! Lila. Hur snyggt som helst. Nu ska vi bara komma överens om vilken färg vi ska ha på stolarna också. Mikael tyckte rosa som på tripptrappen på fotot. Ibland chockar han mig. Men jag är inte den som är den. Visst. Rosa. Mycket fint. Eller kanske svarta och något tjusigt mönstrat tyg på sitsarna.
---
Nu blev jag lite osäker på om Mikael sa ja till lila. Det kan ha varit att jag sa ja åt honom och sen var så sjukt entusiastisk att han inte hann säga vare sig bu eller bä.
---
Äppelgröna stolar! Ja!

12 kommentarer:

Fifi sa...

Åh, herregud vad snyggt! Elly har en röd och fin tripptrapp, men våra stolar och vårt köksbord är hopplöst tråkigt träfärgade. Borde måla om dem. Också funderar jag på turkosa köksluckor.

Josefine sa...

Ja turkosa köksluckor. Snyggt! Jag går och suktar efter en knallturkos soffa som jag MÅSTE ha. Och till det vill jag ha cerise matta. Har inte lanserat mattfärgsvalet än utan mjukstartar lite med soffan. Den är det ja på nu.

Sofia sa...

Att måla mina samtliga pinnstolar Ferrari-röda är kanske den bästa idén jag haft. Sörjer att de nu börjar falla ihop av kärlek. Färg är bomben! Kör!

Johanna sa...

Nice! Min bror och hans tjej har ett högblankt orange kvadratiskt köksbord. Mkt snyggt.

Josefine sa...

sofia: ja det kan jag tänka mig! ferrarirött = mycket bra färg.

johanna: åh orange. jag älskar orange. orangea stolar kanske! tycker att lila funkar mycket bra med det.

month day year sa...

Låter som en mycket bra idé och blir ju väldigt snyggt. Kanske jag borde göra med våra fula vita skrivbord?

Anonym sa...

Målade min hall knallturkos under julen. Fantastiskt fint!

Cecilia sa...

Skitsnyggt kommer det bli! Do it!

Josefine sa...

month day year: ja! mer färg!

anonym: åh det kan jag tänka mig. turkos alltså. så himla fin färg.

cecilia: ja!!!

Helly sa...

Nu blev jag sjukt inspirerad att bara "färga" hela lägenheten, för lila bord och äppelgröna stolar kommer bli hur fint som helst!

Lina sa...

Åhhh! Läckert!! Men jag röstar på petrolblå bord & Orangea stolar!!

Nina sa...

Ja! Fram för mer färg i hemmen! Jag jobbar just nu på att få min man att inse att vi bör måla vår trappa ljusblå/mintgrön men det går tröööögt!