onsdag 7 september 2011

Bevis.

Eftersom jag är lite rädd för att hålla i andras barn har jag inte gjort det sen... vet inte när. I hela mitt liv har jag hållt i sammanlagt fem bebisar tror jag. Varav en var min egen. Och två mina syskon. Så kanske sex bebisar sammanlagt ändå. När jag fikade med Fifi förra veckan vågade jag mig faktiskt på att hålla hennes lilla Elly. Hon är gudomligt gullig. Jag hade nästan glömt hur det känns att hålla en så liten människa. Men det var verkligen fint att påminnas.

3 kommentarer:

Fifi sa...

Jag tror att min hålla-bäbis-rädsla gick över när jag fick barn, faktiskt. Innan var det hemskt att få en unge i famnen, för de började alltid att skrika. Fast jag höll Tintin en gång när vi var och fikade och hon skrek inte, så hon måste ha varit en väldigt snäll bäbis!

kram

Johanna sa...

Elly är ju fantastiskt söt. Men ja, lite läskigt är det ju. Fast jag som inte har någon egen bebis brukar ändå kasta mig över andras, och sen när de börjar skrika lämnar jag tillbaka dem. Är alltid lite orolig för hur jag kommer tackla det den dagen det är JAG som ska ta över barnet när det börjar skrika. Är ju inte alls lika kul.

Josefine sa...

fifi: jag får väl se det som att det är tur att jag inte var rädd för mina egna barn. eller alltså jag är ju inte rädd för dem kanske. mer att jag tror att de ska börja gallskrika så fort de närmar sig mig. men det gick ju bra med elly! också en snäll bebis med andra ord! kram

johanna: ja vansinnigt gullig är hon! mjuk och rund. haha... du det kommer att vara lugnt!