tisdag 27 september 2011

Efficiency.

Det är en sån morgon när effektiviteten inte vet några gränser. Innan klockan är halv 9 har jag rensat kattlådan, dammsugit övervåningen, slängt in två maskiner tvätt, bytt blöja på sjuk T två gånger, plockat ur och i diskmaskinen och fixat frukost. Samt noterat att Mikael börjat lasta på tröjor på krokarna i hallen igen trots FÖRBUD.

6 kommentarer:

jos sa...

Jag väntar på att en sådan morgon ska drabba mig.. Skönt när det händer liksom.

Josefine sa...

Vi kan säga så här: hade det inte varit för att mamma ska komma hit nu på förmiddagen hade det nog inte gått riktigt lika snabbt...

Johanna sa...

Haha, SKÖNT att läsa att det hela ändå hade sitt ursprung i mammabesök. Då kan jag mycket lättare relatera till den där speedstädningen än om det bara kom sig helt av sig själv.

Anne sa...

Min man slänger tröjor på hatthyllan. Inte särskilt uppskattat när jag står där i morgonpaniken och letar efter mössor och vantar och cykelhjälmar. Och han gör samma sak, ändå begriper han inte varför det är så opraktiskt. I hallen hänger man ytterkläder, varför är det så svårt att förstå?

TinaLinaTiny sa...

Älskar sådana dagar, & besök är ett riktigt bra sätt att lura fram dom, då har man en förmåga av att verkligen lägga på ett kol, haha.

Josefine sa...

JOhanna: Fan. Jag skulle ha mörkat det. Så hade jag kunnat få framstå som en sån där skitduktig person som bara fixar en massa och inte som den bekväma människa jag är egentligen!

Anne: Det verkar vara en sjukdom som går. Jag försökte ett tag med att köra samma strategi. Vad tror du händer när det blir fullt på krokarna? Han börjar slänga upp skiten på hatthyllan istället.

tinalinatiny: eller hur! det är besök och kaffe som har den effekten på mig.