onsdag 7 september 2011

Foton. Jaja.

Jag sitter och går igenom de 1869 inlägg jag gjort i den här bloggen. På flera ställen har jag skrivit "nu ska jag börja blogga foton". På ett ställe har jag varit "sansad" och skrivit att jag kanske inte ska lägga in ett foto om dagen utan hålla det på en mer "lagom" nivå: ett foto(inlägg) i veckan. Det gick ju sådär med det. Jag tror att jag kanske lagt in foton från systemkameran två gånger om året i genomsnitt. Nu skriver jag inte ens "skärpning på det området" för det leder nog ingenstans mer än till nån ny fotoapp till telefonen.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Jag tyckte du körde på riktigt bra med bildinlägg ett tag. Typ varannan dag. Men ja, sen dalade det förstås igen.Tur då att du alltid skriver roliga/bra/intressanta inlägg så att det inte gör något om man inte får bilder till.

Mirijam sa...

Jag älskar allas bilder, så jag röstar för att du ska försöka iaf. Om inte annat så är det SINNESSJUKT mycket roligare att bläddra tillbaks i arkiven, det samlas så många känslor i en bild och det är kul ett bara scrolla och minnas. Så gör det för dig själv också, även om man sparar bilder i datorn så har ju inte dom någon text, så det är winwin att bildblogga!

Åsa sa...

Sen jag upptäckte att det finns ett litet hål att stoppa i minneskortet i datorn har jag börjat föra över fotona otroloooligt ofta.
Av någon underlig anledning känns det oöverstigligt jobbigt att plocka fram kamerasladden.