söndag 11 september 2011

Söndag.

6 kommentarer:

Linda sa...

Vilken bildbomb! Gillart. Näst sista bilden var bara så fin.

Mirijam sa...

Ja, du kan ju! Heja heja, bilder är bra!

Fifi sa...

Kul med bilder!
Vil ha er klocka!!

Johanna sa...

Ja kolla vad du kan! Hurra!

Nu vill jag omedelbart skaffa två katter, eller åtminstone en.

Min lillebror och hans tjej tog just hand om en fantastisk katt vars ägare blivit allergisk, och hur mycket de än älskade honom så kände de att de inte kunde ha honom i sin lägenhet, han vill ju få springa ut i naturen. Verkar som att de nu hittat ett hem åt honom i alla fall. Hur gör ni med det där, är era katter innekatter eller kan de gå ut på något smart sätt?

Josefine sa...

Ja, det är bra med crossphoto-appen... haha. Så ser det lite fint ut även om jag inte orkar leta upp sladden till systemkameran. Men nu börjar jag faktiskt bli sugen på att fota mer på riktigt för bloggen. Men bäst att inte säga för mycket...

Johanna: De är innekatter. Trodde aldrig att jag skulle ha det faktiskt eftersom jag är uppvuxen med katter som får springa hur de vill. Hade hellre sett att de hade kunnat vara ute men samtidigt ser jag hellre att de bor här hos oss som tar hand om dem och älskar dem än att de hade blivit avlivade eller hamnat hos nån som inte tar ansvar för dem. Jag hoppas att vi så småningom (här snackar vi åratal iofs) bor nånstans där katter får vara ute. Man får inte ha katter ute hos oss. Det visste vi inte om förrän efter att vi fått hem Ryssland.

Lina sa...

Hej!! Kul m Bildbombning!! Är det en MIO soffa jag ser?? Måste vara fräck & fråga om du kört klädslen i maskin någon gång? trots att det står kem/skumtvätt på instruktionerna..