måndag 19 september 2011

Bra bra.

Herre gud vad jag håller på och inte bloggar då. Men sen jag läste Frida Gros fantastiska inlägg här har jag bestämt mig för att inte be om ursäkt för tramsiga eller för korta inlägg, för lite bloggeri eller annat som jag tycker att jag gör fel/dåligt utan bara låta det vara. Så var det med det. Och läs hennes inlägg. Frida Gro är smart och väldigt bra. I alla fall. Jag har lyckats fixa lite arbete åt mig själv och känner att det dalande självförtroendet slutat dala och börjat vända åt rätt håll igen. Jag är rätt bra ändå. Och GUD vad bra det känns när man får höra fina och positiva saker om sig själv från folk som inte behöver säga det.

8 kommentarer:

EnglandsNina sa...

Hurra för att du fixat jobb! Heja, heja. Hoppas det är nåt riktigt kul.

Dorro sa...

Vad spännande! Vad är det för jobb? När börjar du? Grattis!

Helena mitt i smeten sa...

Ja nu blir jag riktigt nyfiken! Kan vi inte ses snart så att du kan berätta om jobbet?!

Fifi sa...

Vad kul med jobbet! Vad är det för nåt?

Anne sa...

Grattis till jobbet, vad spännande!

Kulturkoftan sa...

JA! Hurra för dig!

Och den där Frida Gro är en riktig fining. Både i blogg och i verklighet.

Josefine sa...

Tack allihopa! Dels är det att ta emot samtal och välja vilka som får vara med och snacka hos Christer i P3 och dels är det lite skrivuppdrag. Har inte heltid än med nånting men nu är jag definitivt på väg åt rätt håll i alla fall!

Lisa sa...

Men hurra! När jag läste din kommentar att du satt på jobbet så ba 'jaha jobb, nu har jag missat nåt här!' Men alltså GRATTIS! Det gick ändå rätt snabbt, måste innebära att du är för jävla grym! :)