måndag 5 september 2011

Kolla vad jag fått! Men pressen nu...

13 kommentarer:

Helena mitt i smeten sa...

Kul! Ingen prestationsångest nu!

Bea sa...

Lycka till! Jag fick en i 30-års present av svärföräldrarna. Förväntanade mig en espressomaskin i det stora paketet och hade betalat mycket för att kunna se min egen min. Men det är...vuxet, och faktiskt bra att ha ibland!

Johanna sa...

Åh, det är ju faktiskt jättekul med en symaskin! Jag hade min i mer än ett år innan jag vågade använda den, men sen slog jag på stort och sydde två kuddfodral. Var stolt i flera veckor typ. Mycket rewarding!

Och om du kommer på något skoj (och enkelt, verkligen enkelt) att sy så hojta. Jag vill gärna att det ska komma ett sådant där ryck igen.

Mirijam sa...

Tjoho! Jag köpte min för kanske ett år sedan, men till min stora sorg får den bara plats i bokhyllan och så får man släpa den till köksbordet när man ska använda den. Vilket blir... sällan då såklart. Ser fram emot att se vad du knåpar ihop!

Dorro sa...

Ojoj, vilken snygging!

jos sa...

Roligt! Jag är usel på att sy, kanske därför symaskinen (jag tydligen äger) fortfarande står trasig i min mammas förråd..

Fifi sa...

Det var en gång en flicka som hette Josefine, Josefine -fin-fin-fin Jose-jose-jose-fin, den enda skatt hon ägde det var en symaskin, symaskin-skin-skin sy-ma-ma-ma-skin!

EnglandsNina sa...

Din lyckost! Ser fram emot att se alla kreationer, hoppas på steg för steg bilder! ;)

Lisa sa...

Jag tänkte också på låten som Fifi så fint sjunger på. Och ja pressen, fy fan! Fick en i födelsedagspresent förra året och får pikar om det varenda gång jag nämner gardiner (som jag köper färdigsydda för att jag aldrig lär mig sy.) tanken var ju att jag skulle sy sånt själv för att få lite mer valmöjligheter på tyger..

Sofia sa...

HURRA!

Charlotta sa...

Hördu! Jag och Marcus ska ta en öl vid 8 imorgon. Häng med!

TinaLinaTiny sa...

Åh vad roligt! Jag vill också ha en.. Men jag kan förstå pressen, haha. Men det blir nog kalasbra det där :)

Josefine sa...

Ja herre gud. Hur ska detta gå!!??? Jag har inget tyg än så jag skjuter det hela lite framför mig. Börjar nog med att sy kuddfodral eller något annat som bör vara idiotiskt enkelt. Hoppas jag.

Charlotta: JA! Men en annan dag när jag är frisk igen!