tisdag 7 juli 2009

Hatade tvättstuga.

Det är alltid lika spännande när man ska tvätta här nere i vårt gemensamma lilla gemytliga tvättutrymme. Man undrar alltid: och vad ska gå fel den här gången då? Vanligtvis är det att ett av torkskåpen inte fungerar. Men idag denna ljuvliga tisdag:

* Tvättmaskinerna startar inför mina ögon innan jag går upp till lägenheten
* Båda torkskåpen startar utan problem

Kommer ner för att hämta M:s jeans (som jag tvättat efter mycket noggranna instruktioner) då har den ena tvättmaskinen stannat en kort bit in i programmet och det lilla torkskåpet har stannat efter en kort stund.

Jag hatar att tvätta.
Jag hatar att behöva hänga om tvätt som jag redan hängt en gång (en av världens tråkigaste sysslor).
Jag hatar att behöva bära upp smutsig tvätt till lägenheten igen för att tvättiden är slut och pisstvättmaskinen stannat.

...
Läser nu: Aliide, Aliide av Mare Kandre

5 kommentarer:

Jo tjena sa...

Gud ja...har samma problem med min tvättstuga hemma. Det är alltid något som inte funkar.

LillaGrå sa...

Snart har vissa både fin tvättstuga och maskin i lägenhet :)

Josefine sa...

jo tjena: vad handlar det om? kan de inte laga sakerna på riktigt nån gång? haha... jag känner mig som en tant när jag sitter och retar upp mig på såna saker. men alltså.. det SKA ju funka!

lilla grå: jaså du! det kan väl aldrig vara dig själv du syftar på nu? hahaha... så ni fick lånet och allt! grattis!

t.b.f.t.e. sa...

Jag har också tvättat idag och min torktumlare stannade efter tio minuter. Tur att jag startade den innan jag hängde upp det andra. Nu ska jag vika tvätten.

Tinalinatiny sa...

Känner igen det där med att tvätt-relaterade grejer som inte funkar. Nu för tiden är jag glad när lyset fungerar iaf, så man slipper gå runt i en becksvart källare...