torsdag 9 juli 2009

Icandy.

När vi gick och spanade på barnvagnar (herre gud vilken djungel av mer eller mindre vansinniga transportmedel för bebisar) hamnade vi i en demonstration av den vi nu valde.

Vi petade och lyfte och glodde på vagnen. Lyssnade på mannen som demonstrerade.
Vi ville ha den. Då sa den där mannen att "ni får en iphone på köpet då". Jag såg hur det tändes en stor brasa i M:s ögon (då har han ändå redan en iphone) och sen slocknade den som i ett störtregn när demonstratören skrattade rakt ut åt sitt skitdåliga skämt.

M var besviken. Men vi tog den ändå.

13 kommentarer:

Hälsporren sa...

Hahaha! Måste utses till grymmaste (!) försäljaren i Svea rike!

Josefine sa...

hahaha... ja du skulle ha sett!

Mr Elway sa...

Usch. Som en ren protest borde ni gett fan i den och kommit tillbaka när sadisten inte hade sitt arbetspass.

egarcia sa...

Meh vilken fjant! Hatar försäljare och försäljare med dålig humor måste ju vara snäppet värre!!

Madde sa...

AHAHAHAHA... bra bra gjort!! Eller ja, bra? Men roligt!

Ron Obvious sa...

Det är väl inte en Buggaboo? Ni kommer väl inte att mutera till *flämt* Buggaboo-folk?

Anonym sa...

Hoppas det är bra fjädring i vagnen... Så där små, och bara tre, hjul ser inte helt bra ut (på bild iaf). Senare generationers barnvagnar har förstört bl.a. ryggarna på många barn. Värst när de sitter upp. De (vagnarna alltså) ska helst gunga som små kameler vid kanter, kullersten och gupp - och ni ska alltid ha barnet vänt mot er!

Josefine sa...

mr elway: Ja han var en riktig säljartyp den där. Skämtet var ju av.. lägre klass kan man säga. Han var inte anställd på stället så vi tyckte det var okej ändå.

egarcia: ja det kan man nog säga att de är.

madde: haha.. ja jag får ju erkänna att jag tyckte att det var ganska kul att se den snabba skiftningen från total lycka till punkterat däck på M!"

ron obvious: haha.. nä det är ingen bugaboo. visste inte att bugaboovagnarna körs av ett eget folkslag. trodde att de med såna där skepp som upptar hela spårvagen/trottoaren/gångarna i affären var de värsta. de som tror att de kör en pansarvagn..

anonym: det är luftdäck + bra fjädring så det är nog nichts problem med det. för övrigt tror jag att alla larmrapporter om "farliga" vagnar är kraftigt överdrivna. för övrigt II tror jag att en stor del av all noja kring hur barn bör skötas och tas om hand idag är skräckpropaganda. bara tre hjul.. haha.. varför är alla rädda för det? fattar inte. förra vagnen vi hade var trehjuling. skitbra var den.och du behöver inte oroa dig för hur vi sätter vårt barn. vi ska nog ordna det här på det sätt vi tror är allra bäst.

Josefine sa...

anonym: det här är en så himla bra vagn så man kan vända sittdelen både framåt och bakåt. sen tror jag inte att de barn som är vända från en blir skadade heller direkt (de där rapporterna från barnmorskor som slår larm om sånt är saker som går fram och tillbak i tiden - precis som all annan teori om hur barn ska tas om hand). även om jag själv föredrar att ha den mot mig.

Ron Obvious sa...

Ja, jag misstänker att Buggaboo-folket har en helt egen genuppsättning. I alla fall om man ska lita på denna legendariska forumtråd: http://www.minbebis.com/forum2/viewtopic.php?f=61&t=11428&st=0&sk=t&sd=a

Josefine sa...

hahaha... är inne och läser tråden nu.. det här är galet fullständigt galet! tack för länken!

Josefine sa...

skönt att se att de engagerar sig i de viktigaste sakerna här i världen! de verkar vara synnerligen sensitive de där barnvagnsmänniskorna..

Anonym sa...

Nu är jag lugn! Ville provocera lite för att se reaktionen... Ni blir utmärkta föräldrar!